Retele de franciza dornice sa intre in Romania are o serie de avantaje majore:

– Preluarea unei afaceri viabile. Afacerea care face obiectul francizei este îndelung verificată în practică. In economia reală, fiind astfel organizată încât să faciliteze transferul prin franciza. Cumpărătorul francizei obţine metoda de organizare internă a activităţii productive. Dar şi a relaţiilor cu clienţii, furnizorii, concurenţii sau alţi terţi. În plus, francizorul sprijină cumpărătorul tehnic, organizatoric, financiar, la începerea activităţii sau dacă există posibilităţi de extindere. Practic, toate aceste lucruri înseamnă implicit că francizul are şanse de succes mai ridicate.

– Asistenţă tehnică şi managerială. Deoarece câştigul francizorului depinde de succesul activităţii desfăşurate de franciza, el îl sprijină pe acesta în toate fazele stabilirii noii activităţi, începând cu sugestii privind alegerea locului de desfăşurare a activităţii şi amenajarea spaţiului şi până la selectarea şi pregătirea personalului şi instruirea în management. Activităţile de instruire continuă, de regulă, pe parcursul derulări activităţii funcţie de necesităţi.

– Investiţie iniţială mai redusă. De regulă, experienţa posesorului francizei permite stabilirea mai precisă a fondului de rulment şi evitarea unor cheltuieli neprevăzute.

– Imagine foarte bună. Apartenenţa la un lanţ de francize garantează întreprinzătorului recunoaşterea extrem de rapidă, pe baza prestigiului de care se bucură francizorul. În plus, cumpărătorul francizei este instruit cu privire la tehnicile de marketing care trebuie utilizate pentru menţinerea acestei imagini favorabile.

RETELE DE FRANCIZA DORNICE SA INTRE IN ROMANIA

[tailor_widget_editorial_block_grid class=”tailor-5878cd27ae195″ widget_id_base=”editorial_block_grid” widget-editorial_block_title=”” widget-editorial_block_cat_id=”60″ widget-editorial_block_grid_column=”2″ widget-editorial_block_posts_count=”8″/]

Francizatii sunt persoane particulare care, la rindul lor, au decis sa lucreze ca oameni de afaceri independenti la dezvoltarea unitatilor lor francizate.

francizaFranciza pe care doriti sa o cumparati a inregistrat succese atat in operatiile de franciza, cat si in relatiile cu persoanele? Francizorii nu interactioneaza doar cu francizatii, ci si cu propriul personal si cu diferiti furnizori.  Ar trebui sa va simtiti liber sa contactati pe oricine care are legatura cu franciza si sa aflati daca aceasta este o afacere „fericita” si de succes.