Yogen Fruz a fost fondata acum in urma cu peste 30 de ani, mai exact in 1986,in Toronto, Canada, de catre doi tineri antreprenori, care erau frati. Avand in prezent peste 1400 de locatii la nivel national si international, brandul opereaza in peste 47 de tari.

Ca si investitii, taxa de Master Franciza variaza intre 100.000 – 300.000 USD, iar nivelul de capital ajunge pana in jurul  valorii de 180.000-350.000 de dolari.

Cuantum taxe lunare: redevente 6% si 3% taxa publicitate (1% este retinuta pentru publicitate locala).

Durata contract: 20 de ani, cu posibilitate de prelungire pentru inca 10 ani.

Conditii minime de eligibilitate pentru master francizat: trebuie sa aiba calitati demonstrate de lider si suficiente venituri nete (400.000 de dolari), lichiditati de minim 200.000 de dolari si posibilitatea de a accesa un credit.

Trainingul ofera un program foarte complex de instruire care furnizeaza toate uneltele necesare pentru a opera cu eficienta in sistemul de franciza Yogen Fruz.

Premii si recunoasteri internationale: zecile de premii obtinute de la prestigioase organisme de presa dar si de la specialisti din domeniul restaurantelor nu au facut decat sa intareasca faptul ca suntem un concept de succes, care vinde produse de calitate, la standarde de inalta clasa.

In 1999, francize a fost desemnata de Entrepreneurs Magazine drept Franciza Mondiala nr.1. Continua sa fie in top 100.

Co-branding-cererea continua pentru Yogen Fruz creeaza noi oportunitati pentru a livra hranitoarele si delicioasele noastre produse si in afara locatiilor traditionale: in aeroporturi, universitati, spitale, cinematografe, mall-uri sau stadioane, consumatorii de azi cauta alternative sanatoase si delicioase, iar alegerea lor este clara. Yogen Fruz confera produse nutritive complete, cu continut scazut de grasimi, existand si optiunea cu proteine fara grasimi, cum este Lüv Life.

YOGEN FRUZ

Yogen Früz este indubitabil leader de piata la nivel global cu un numar de aproape 1500 de locatii, aflate atat in Canada, cat si in diferite tari, sistemul nostru de franciza fiind construit cu metode viabile. Franciza are o prestigioasa reputatie in randul clientilor nostri, care se bucura de delicioasele noastre produse de peste 3 decenii.

O locatie Yogen Fruz trebuie sa aiba intre 50-120 mp, iar taxele de operare pentru o franciza simpla sunt: taxa de intrare in retea de $25.000 si costuri estimative constructie spatiu de cca. $150.000 – $250.000.

Locatii internationale: peste 1300; cautam mereu noi piete, pe care sa ne extindem la nivel mondial.

Candidatii eligibili sa devina francizati nu au nevoie de experienta anterioara in industria iaurtului congelat, ei trebuie sa demonstreze certe calitati de management si dezvoltare personala.

Yogen Fruz este un sistem de franciza care furnizeaza un nivel distinct de servicii si se fosuseaza intotdeauna pe nevoile clientelei. Francizatii nostril trebuie sa iubeasca in mod athentic oamenii si, sa aiba sinceritatea de a pastra clientii care vin in mod regulat si sa castige altii noi. Un francizat Yogen Früz trebuie sa:

-aiba un caracter impecabil;

-sa poata accesa o linie de credit;

-sa detina nivelul minim de capital cerut;

-sa doreasca sa se puna la dispozitia clientilor si sa-i serveasca;

-atitudinea fata de clientela trebuie sa fie aceea ca ei fac parte din familia extinsa a fracizatului;

-sa aiba certe calitati pentru a “lucra cu oamenii”

-dorinta de a avea succes, ca parte a familiei Yogen Fruz.

YOGEN FRUZ

Trainingul se realizeaza la sediul nostru principal, iar ca medie, dureaza o saptamana si contine, fara insa a se limita la: aspecte de management de unitate, toate operatiunile zilnice ce vizeaza prepararea si servirea, promovarea vanzarilor, campanii de advertising locale si promotii, PR,  administrarea de puncte bonus, studii privind gradul de satisfacere a consumatorilor, altele.

Consistenta in calitatea produselor oferite, designul locatiei si serviciile oferite clientilor sunt esentiale pentru  ca toti francizatii nostri sa obtina succes.Toate materiile prime sunt achizitionate doar de la furnizori indicati de catre francizor, la cele mai bune preturi.


CONTACT YOGEN FRUZ