The Coffee Shop ajuns in prezent la 10 locatii in Bucuresti, una in Sofia si una in Budapesta si este pregatit sa fie extins in sistem franciza. Am acumulat experienta necesara, am dezvoltat si am adaptat conceptul cu fiecare locatie noua deschisa iar acum suntem gata sa trecem la urmatorul nivel: Franciza The Coffee Shop.

Ne dorim alaturi de noi parteneri francizati pentru dezvoltarea retelei The Coffee Shop in principalele orase ale tarii dar si Bucuresti.

Oferim clientilor nostri o experienta unica prin abordarea unui “specialty coffee shop” dar si prin gama diversificata de produse destinata consumului de retail. Vanzarea activa si diversitatea produselor prezente la raft asigura clientului o experienta unica.

Ca urmare a experientei acumultate, am definitivat gama de produse comercializata la nivel de cafenea, gama pe care am adaptat-o la specificul pietei din Romania.

The Coffee Shop Franciza
The Coffee Shop Franciza

Astfel, punem la dispozitia clientilor nostri o variete de produse:

Zona bar

• bauturi pe baza de cafea, ceai si ciocolata

• bauturi racoritoare

• sandwich-uri

• prajituri, biscuiti, patiserie

Retail

• cafea proaspat prajita

• cafea boabe, macinata, instant, capsule

• ceai si cacao

• aparate cafea si accesorii bar (cesti, tampere, rasnite, espressoare, ceainice, latiere)

The Coffee Shop

Atuurile noastre:

Suntem focusati pe dezvoltarea permanenta de produse si investim in tehnologii si oameni. Din acest considerent am luat decizia de a avea propria prajitorie precum si de a incheia un parteneriat cu SCAE in vederea training-ului personalului din coffee shop-uri.

Punem la dispozitia clientilor nostri 12 sortimente de cafea single origin comercializate sub brand propriu The Coffee Shop, precum si personal specializat care ofera asistenta acestora.

Suntem pozitionati intr-o zona corecta de pret deoarece consideram ca oricine merita o ceasca buna de cafea, aceasta accesibilitate permitandu-ne o mare flexibilitate in amplasarea conceptului.

Am dovedit viabilitatea conceptului The Coffee Shop, avem spiritul ospitalitatii, vrem sa ne impartasim experientele cu clientii nostri, sa spunem povestea din spatele produselor pe care le vindem.

Intelegem piata cafelei, atat in dialogul cu clientii si partenerii nostri, cat si cu tendintele in continua schimbare.

The Coffee Shop Franciza

Am pregatit sistemul de franciza si iti oferim suportul si expertiza pentru a fi de succes:

–              asistenta in alegerea, negocierea si contractarea locatiei;

–              acces la reteaua de logistica care gestioneaza peste 1000 de tone de cafea anual si care are acoperire nationala,

–              proiect de design si amenajare customizat

–              training specializat de barista,

–              vizite lunare pentru suport in cresterea performantei locatiei

–              o reteta testata si care si-a dovedit succesul pe diverse tipologii de locatii

Suprafata ideala pentru a ne desfasura activitatea este de 60-70 mp. Investitia initiala este de aproximativ 1000 euro/mp (include amenajarea spatiului, mobilier si echipamente).

Taxa franciza: 4500 euro

Redeventa/luna: 5% din CA, Taxa marketing/luna: 1% din CA.

The Coffee Shop
The Coffee Shop – Povestea noastra are in centrul cafeaua. Puternica, aromata, savuroasa.

Cafeaua ajunge in coffee shop-uri direct de la prajitoria noastra din Bucuresti. Gama noastra de cafea cuprinde soiuri de Arabica din intreaga lume:  Zimbabwe, Rwanda, Nicaragua, Tanzania, Guatemala, Colombia, Panama, Costa Rica, Peru, Brazilia si Ethiopia. Cafeaua verde este depozitata in saci de iuta, dupa cantarire aceasta ajunge in cuptorul de prajire. La o prajire, cantitatea recomandata este de 5 kg. Aici, colegul nostru seteaza temperatura de prajire si incepe magia…

Odata prajita, cafeaua este racita cu aer si separata de impuritatile existente (aceasta poate contine diverse resturi). In timpul procesului de prajire, se formeaza dioxid de carbon in interiorul boabei de cafea. Imediat ce prajirea este finalizata, incepe degajarea acestuia. Acest proces, numit degazare, poate dura intre 48h si doua saptamani. Cafeaua proaspat prajita nu este pentru consum imediat, recomandarea noastra fiind consumarea acesteia dupa minim 48h, ajungand pana la 3-7 zile.

Odata ce dioxidul de carbon este eliminat, acesta este inlocuit cu oxigen. In acest moment, cafeaua este impachetata in pungi inchise ermetic, ce poarta sigla de origine a cafelei si data la care a fost prajita. Abia atunci cafeaua este gata pentru expediere in cafenelele noastre The Coffee Shop, unde tu te poti bucura de gustul si aroma specifica fiecarei zone sau de blendurile noastre proprii.

Daca esti pasionat de cafea, ai spirit antreprenorial si iti doresti sa te asociezi cu unul dintre cele mai puternice business-uri de cafea din Romania, contacteaza-ne!

Solicita detalii despre Franciza THE COFFEE SHOP