SWENSENS -Inghetata Favorita a Americii inca din 1948

Swensens prima locatie a fost deschisa la intersectia Union si Hyde in 1948 si asa, o noua legenda Americana a luat nastere. Fondatorul Earle Swensen a stiut ca ar putea sa aiba succes daca va oferi clientilor sai trei lucruri: calitate, cantitate si valoare pentru pretul platit de acestia.

Retetele sale au utilizat inca de pe atunci (si traditia continua si azi) doar cele mai fine ingredient si exact aceleasi tehnici de fabricatie a inghetatei. Printr-un procedeu  clasic de testare, Earle Swensen a dezvoltat un amestec perfect, menit sa asigura clientilor retelei de franciza garantia ca vor primi un gust exceptional  pentru fiecare aroma.

Dar cheia de a conserva reusita este ceea ce ne tine actuali. Peste ani, franciza a realizat ca America isi schimba felul in care se rasfata, un numar din ce in ce mai mare de oameni devenind mai constienti de nevoia de a fi atenti la ce mananca si de necesitatea de a-si schimba stilul de viata. Noi am simtit ca asta nu inseamna sa sacrificam placerea de a manca Inghetata , asa ca am dezvoltat o intreaga linie de produse cu stil care ofera clientilor in totalitate acelasi delicios gust pe care il asteapta de la aceasta afacere. Deci, daca un client este ingrijorat cu privire la grasimi si colesterol, avem un produs doar pentru el. Doar trebuie sa ceara personalului brosura informativa.

Inghetata 

Inghetata  este potrivita si pentru acasa, cei interesati putand achizitiona o cutie pentru a se bucura de aroma favorita in tihna caminului lor.

Azi, Swensens nu este doar un brand national care a castigat atatea premii in SUA, inghetata noastra satisfice diversele gusturi ale clientilor din multe alte tari si ne continuam expansiunea.  Clientii care apreciaza inghetata si deserturile congelate si pentru care amintirile si vremurile bune merg mana in mana, continua sa vina la Swensens pentru ca ei primesc cea mai buna calitate, cantitate si valoare pentru banii platiti.

Actualmente, sunt peste 450 de locatii la nivel national si mondial, care opereaza in peste 10 tari.

Taxa franciza Swensens

Taxa de master franciza variaza intre 100.000-300.000 USD. Nivelul de investitii este estimat intre 200.000-500.000 dolari.

Redevente lunare sunt in cuantum de 6%, iar taxele de publicitate de 3% (dintre care 1% ramane la nivel local).

Durata contractului este de 20 de ani, cu posibilitate de prelungire pentru inca 10 ani.

Conditii de eligibilitate pentru Master  Francizat: candidatul trebuie sa fi dovedit anterior calitati de lider, sa detina suficient venit net de minim 400.000 de dolari, un nivel al lichiditatilor de cel putin 200.000 de dolari si sa poata sa acceseze un imprumut.

Trainingul ofera un program complex de instruire care furnizeaza toate uneltele necesare operarii  afacerii, in conditii corespunzatoare, care respecta standardele de inalta calitate impuse de catre francizor.


Contact Inghetata Swensens