SU&BU a fost fondata in Canada, in 2016, iar in prezent, la un an de la aparitie, are un numar mai de peste 5 unitati operationale la nivel national.
Taxa de Master Franciza variaza intre $100.000 – $300.000 de dolari.
Taxa Area developer $35.000/fiecare unitate deschisa.
Nivel de investitii $180.000 – $350.000.
Redevente si alte taxe: 6% redevente si 3% taxe publicitate(1% fiind pastrata la nivel local)
Perioada contractului este de 20 ani cu posibilitatea de prelungire pentru inca 10 ani.
SU&BU servicii horeca
Conditii de eligibilitate pentru master francizati:
-calitati demonstrate de conducator;
-venit minim de 400.000 de dolari;
-lichiditati de cel putin 200.000 de dolari;
-posibilitatea de a accesa rapid un imprumut.
Trainingul ofera un program compex de instruire, menit sa asigure eficientizarea functionarii sistemului de franciza SU&BU.
SUSHI cu stil – master franciza
Noutatile de azi sunt realitatea de maine a fiecaruia. Impreuna si mai departe, introducem o noua era aventurilor cu rulouri. Iesind din zona traditionala de confort, ne croim drumul catre o abordare inovativa a utilizarii algelor marine utilizate pentru “ambalare”.
Lasati betisoarele deoparte si rupeti cu mainile Sushi Burrito-ul, in stilul SUBU si nu veti regreta!
SU&BU este o maniera noua si entuziasmanta pentru iubitorii de sushi care au pretentii mai elevate de la rulourile traditionale maki, altele decat de a manca un simplu fel de mancare.
Inovatia, tineretea si preparatele de inalta calitate sunt chintesenta brandului nostru. SU&BU reprezinta o fuziune de culturi, o dorinta continua de a depasi limitele si de a recrea o “bucatarie” moderna, actuala la preturi rezonabile, intr-un decor unic si interesant.
Contact franciza SU&BU
Franciza servicii horeca SU&BU idei Francize