PINKBERRY este un brand aparut in 2005 in California care ofera clientilor tarte de iaurt congelat, reteaua de franciza se dezvolta de la zi la zi.

In prezent, peste 500 de locatii opereaza sub sigla PINKBERRY in peste 22 de tari.
Suntem dedicati sa oferim clientilor nostri produse de calitate fara compromis pe parcursul intregii lor experiente! Noi cream produse distinctive prin metodele de selectare si combinare a ingredientelor proaspete astfel incat sa fie la fel de bune pe cat de bine arata! De aceea, iaurtul noastru este facut doar din lapte adevarat si din iaurt autentic. Fructele noastre sunt proaspat taiate in fiecare zi.
Suntem devotati sa oferim servicii exceptionale, care sa aduca lumina in viata clientilor nostri. Poiectam medii inspirationale pentru comunitate si le impartasim printr-o experienta amuzanta.
Produse distinctive+ servicii exceptionale+ design inspirational= Pinkberry.

Taxa franciza PINKBERRY

Taxa de Master francize variaza intre $100.000 – $300.000.
Pentru Area developer taxa este de $45.000/fiecare unitate deschisa.
Nivelul de investitii: intre $180.000 –$350.000.
Redevente si alte taxe: 6% redevente si taxa de marketing 3% (1% ramane pentru publicitate locala)
Perioda pe care se incheie contractual este de 10 ani, cu posibilitate de prelungire pentru inca 10 ani.
Conditii de eligibilitate pentru master francizat: candidatul trebuie sa fi dovedit anterior certe aptitudini de lider, sa aiba suficient venit net de minim 400.000 de dolari, sa detina lichiditati de cel putin 200.000 de dolari si sa aiba posibilitatea sa acceseze un credit.
Trainingul ofera un program a comprehensiv de formare si instruire profesionala care pune la dispozitia francizatilor si a angajatilor acestora toate instrumentele necesare operarii in conditii optime ale sistemului de franciza.


Contact PINKBERRY