Mr CAP este o afacere de succes in aproximativ 12 tari, noi reprezentante deschizandu-se in fiecare an. Daca ai un concept solid cu rezultate concrete, afacerea poate face fata cu brio situatiei economice. Mai mult decat atat, in multe tari criza a fost chiar benefica, deoarece oamenii au tins sa caute servicii si produse fie sa adauge valoare investitiei lor.

Franciza  Mr Cap, tratament estetic auto

Conceptul nostru este suedez, provine asadar dupa cum ati spus, dintr-o tara in care iernile sunt lungi si grele. Ca urmare tratamentele si serviciile noastre sunt concepute in asa fel incat sa protejeze masina in cele mai grele conditii.

Cel mai bun exemplu pe care vi-l pot da este tratamentul Formula U, unul dintre cele mai mari secrete ale succesului afacerii ce garanteaza protectia vopselei masinii pentru mult timp, oferindu-i totodata stralucirea initial avuta.

Mr CAP este liderul de piata in sectorul esteticii automobilelor. Noi credem ca fiecare proprietar de automobil vrea sa aiba o masina atractiva si pentru acest lucru oferim un program extins de servicii atat pentru exterior cat si pentru interior. Oferim seriozitate, experienta suedeza, produse si servicii patentate oferite de tehnicieni specializati in sediul central din Stockholm. Punctul de plecare consta intr-o inspectie amanuntita a masinii pentru a determina starea interiorului si exteriorului masinii si a alege tratamentul adecvat. 

Un tratament la noi implica multa meticulozitate, de aceea realizarea celui mai complet program MasterTreatment presupune intre 1-2 zile de lucru pe masina. Preturile variaza in functie de masina si de tratamentul ales. Avem deasemenea produse si servicii atat pentru masini noi cat si pentru masini rulate.

Mr CAP este organizat in asa numitul Business Format Franchising System ce presupune o colaborare totala intre cel care a dat franciza si cel care a preluat franciza. Aceasta include urmatoarele parti din afacere: cursuri, manuale de conducere si ajutor constant. De asemenea Mr CAP este membru in Organizatia Francizelor Suedeze si bineinteles, aplica regulile de etica ale organizatiei. Este un concept matur care ofera un pachet complet de servicii, produse, suport si o strategie de marketing foarte buna.

Franciza Mr Cap

Taxa de franciza este de aproximativ 32 000 Euro iar investitia globala se ridica undeva la maximum 50 000 Euro.

Un tratament la  Franciza Mr CAP implica multa maiestrie si migala. Prin urmare selectarea personalului este un factor foarte important in deschiderea unei afaceri de acest tip.

Un tehnician care va lucra la noi trebuie sa fie o persoana ce iubeste masinile.

Sa fie inzestrat cu multa rabdare, sa acorde atentie detaliilor si sa dea dovada de multa seriozitate.

Fiecare tehnician va trece printr-un stadiu de pregatire intensiva in cadrul programului pe care il avem in derulare la Stockholm, primind un suport tehnologic continuu din partea noastra.

Franciza noastra este o afacere de succes initiata de trei suedezi pasionati de masini in anul 1990, proprietari si in ziua de astazi, ceea ce reprezinta un punct forte pentru companie. Afacerea a fost dezvoltata in aproximativ 12 tari, printre care si Romania din toamna anului 2009. Pe langa tara de origine, suntem prezenti in Germania, Estonia, Kazahstan, Letonia, Portugalia, Rusia, Spania, Ucraina, Emiratele Arabe Unite, Insulele Baleare.

Franciza Mr Cap, tratament estetic auto.    Franciza, tratament estetic auto.