LA MAISON DU SAVON DE MARSEILLE

La Maison du Savon de Marseille este unul dintre fabricantii traditionali ai celebrului sapun de Marsilia insa astazi produce si o gama mult mai diversa de cosmetice. La Maison du Savon este lider pe piata de profil cu peste 250 de sapunuri parfumate, fabricate in Grasse, capitala parfumurilor frantuzesti.

Autenticitatea este cuvantul cheie al produselor noastre si ceea ce confera un concept de brand definitoriu. Produsele noastre de ingrijire zilnica pot fi folosite de catre toata familia, sunt naturale si au la baza uleiuri esentiale de argan, lavanda, fruct de dafin, floare de cires, fruct de cactus, unt de Shea – ceea ce asigura o ingrijire optima pentru toate tipurile de piele.

La Maison du Savon de Marseille este intr-o continua dezvoltare, reprezinta astazi 18 magazine in Franta si peste 200 de alte puncte de vanzare in Franta, Italia, Spania, Belgia, Germania, Africa de Sud, Asia.

Franciza La Maison du Savon de Marseille

Descoperiti locurile unde sunt fabricate sapunurile si cosmeticele noastre naturale: sapunuri lichide pe baza de lavanda – Sault, cosmetice si geluri de dus- Peyruis, sapunuri parfumate pe baza de ulei de argan bio – Valensole, cuburi si felii de sapun traditional – Marsilia, sapunuri si cosmetice pe baza de lapte de magarita si unt de Shea – Aubagne, parfumuri – Grasse.

La Maison du Savon de Marseille este unul dintre liderii de piata in domeniul cosmeticelor naturale si ingrijirii zilnice.

Produsele noastre sunt realizate in Provence, in conformitate cu traditia si respectul fata de natura si mediu.

In prezent, pe langa numeroasele magazine existente in Paris si in restul Frantei, marca noastra este prezenta si in Italia, Spania, Belgia, Anglia, Oslo, Tokyo, Taipei, Hong Kong, Bangkok.

In 2014 La Maison du Savon de Marseille a deschis prima retea de francize in Italia si gratie dezvoltarii sale rapide din ultimii ani, produsele noastre sunt in peste 500 de farmacii si magazine naturiste din toata lumea.

Primul magazin La Maison du Savon de Marseille Romania s-a deschis in 2016 la Cluj-Napoca iar in prezent reteaua de revanzare s-a extins in alte 4 judete. In 2018 s-au deschis doua magazine noi la Sibiu si Constanta.

A deschide un magazin “La Maison du Savon de Marseille” inseamna a deveni parte a unui brand de renume international, in continua crestere de peste 15 ani.

FRANCIZA La Maison du Savon de Marseille

Cerinte :

 • Un spatiu comercial de minim 20 mp, in zonele centrale/vechi ale oraselor sau in mall
 • Participare la costurile de promovare nationala a brandului: in functie de campaniile derulate
 • Nu aveti nevoie de experienta

Actiuni de lansare si monitorizare cu sprijin din partea Master Francizorului:

 • Cautarea si selectarea spatiului potrivit
 • Semnarea contractului de franciza
 • Sprijin pentru renovarea si amenajarea magazinului in mod adecvat, conform conceptului de brand
 • Administrarea magazinului (metoda Maison du Savon de Marseille)
 • Respectarea cerintelor de marketing concept
 • Inaugurarea magazinului
 • Vizite periodice si training, consultanta gratuita de business din partea Master Francizorului

La Maison du Savon de Marseille Romania va va asista in deschiderea unui magazin cu preturi imbatabile si privilegiul de a vinde produse naturale autentice de calitate.

TAXA DE FRANCIZA

 • Taxa de franciza : 10000 EUR
 • Taxa de redeventa : Da
 • Investitie minima / maxima : 15000 EUR / 25000 EUR