Franciza Infinite Love

Franciza Infinite Love

Franciza Infinite Love

Franciza Infinite Love ți-a pregătit peste 300 de parfumuri bărbătești și de damă din care poți să alegi, cu arome similare parfumurilor de lux celebre.

Posted by ARF | Asociatia Romana de Franciza on 11 Aprilie 2016

Infinite Love face parte dintr o retea de parfumerii lansata pe piata din Romania in franciza.

Franciza noastra face parte dintr-o retea internationala din domeniul parfumurilor din Turcia, Germania, SUA, Emiratele Arabe Unite, Bulgaria, Rusia sau Tunisia. In Romania exista 9 puncte de vanzare Infinite Love  in orase ca Bucuresti, Craiova, Targu- Jiu, Timisoara, Ploiesti. Franciza este in cautarea unor parteneri care sa duca brandul si pe alte  noi piete . Pentru asta, noi cautam parteneri ce doresc sa preia franciza si in alte localitati.

Franciza

  • Buget de investitii intre 7000 si 10000 euro pentru a deschide un magazin Infinite Love.
  • Taxa de franciza este de 1000 de euro , se achita doar in primul an
  • Buget de marketing 100 euro
  • Redeventa este zero

Contractul se semneaza pe o perioada de un an, cu posibilitate de prelungire timp in care francizatii beneficiaza de know-how si training. Franciza noastra comercializeaza atat parfumuri pentru femei, cåt si pentru barbati,pretul unui parfum din portofoliul brandului fiind de 59 de lei.

În portofoliul acestora se găsesc un număr de 300 de tipuri de parfum, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi. Acestea sunt vândute în flacoane identice, indiferent de tipul parfumului ales. Flacoanele sunt de sticlă, capacul din plastic, iar dozajul se face prin vaporizatorul ce are o ţeavă lungă pentru a te bucura şi de ultima picătură de parfum.

Franciza


Franciza Infinite Love


Franciza

”Esența pe care o folosești te definește. Nu sticla, nu eticheta, nu prețul, ci esența.”

Sub numele Infinte Love sunt produse parfumuri după reţetele parfumurilor celebrilor parfumieri, acestea au miros similar sau chiar identic cu cele ce au fost sau încă sunt pe piaţă. Franciza noastra este un magazin ce ofera esente de parfumuri asemanatoare celor mai cunoscute parfumuri.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru 

Afla ce francize isi cauta parteneri in Romania. Fii la curent cu tendintele si noutatile din domeniu!

Te-ai înscris cu succes!