HomeLife mai mult de 600.000 de afaceri in franciza sunt raspandite pe continentul american, generand vanzari mai mari de un trilion dolari este cel mai important francizor canadian de brokeraj imobiliar. Agentia va ofera marketing – Five Stars Marketing Program ™, training HLU MBA HL University ™, tehnologie, servicii de asistenta in afaceri, consultanta, networking si aliante comerciale. Daca aveti deja o afacere si doriti sa o extindeti, sau daca sunteti o persoana care vrea sa-si testeze propriul instinct antreprenorial, veti descoperi ca HomeLife este tot ce va puteti dori.

Franciza HomeLife

Aveati deja experienta in domeniul imobiliar sau vi s-au cerut anumite abilitati specifice?

  • Experienta din domeniul managementului si cea de conducere a unor firme multinationale unde e importanta relatia Agent – Principal.
  • Colaborarea in retea si ulterior dezvoltarea de retele de agenti, au contribuit substantial la succesul negocierilor. Nu ascundem faptul ca suntem inconjurati de parteneri cu experienta in domeniul consultantei imobiliare. Beneficiati de training-uri specifice sustinute de  HL University, de tutori cu vasta experienta.
  • HomeLife a stabilit un nivel ridicat al standardelor de calitate in serviciile oferite clientilor, tehnologie si instruire pentru industria imobiliara.
  • Viziunea francizei este aceea de a oferi o solutie totala pentru persoanele ce au o gandire de perspectiva, care doresc sa intemeieze o afacere profitabila de calitate in domeniul imobiliar.
  • Concentrandu-ne cu atentie pe fiecare tranzactie in parte.  HL stabileste criteriile celor mai inalte Standarde de Calitate – Higher Standards ™, facand sinonim numele de HomeLife cu profesionalismul, experienta si certitudinea. Abordarea unica a serviciilor in domeniul imobiliar a permis retelei sa se afirme ca lider specializat in marketingul proprietatilor comerciale, rezidentiale si de investitii.
  • In acest fel, franciza a ridicat stacheta calitatii serviciilor imobilare la cel mai riguros si complet nivel. Revolutionand industria imobiliara cu idei inovative, Reteaua si-a inceput extinderea globala incluzand in prezent Statele Unite, Canada, Panama, Germania, Portugalia, Romania, Bulgaria si China, totalizand peste o mie de birouri asociate cu peste zece mii doua sute de agenti. Toate birourile sunt entitati juridice independente cu management propriu. In prezent, HomeLife continua sa inoveze si sa se extinda, asigurand concomitent clientilor aceeasi calitate ridicata a serviciilor personalizate.

Detalii suplimentare franciza HomeLife:

Anul lansarii 2007

Tara de origine Canada

Locatii in Romania 3 Agentii Deschise in franciza in Romania

Locatii vizate Oportunitatea este Dechisa pentru Toate Orasele Tarii

Taxa franciza 16.000 Euro

Redevente 5%

Investitie Globala 30.000 Euro

Suprafata medie Birou 100mp

Tip de contract Franciza

Durata contract 5 ani

Franciza HomeLife    Franciza HomeLife