FRENCH BAKERY

1 Birou 1 Utilitati x Parcare 50-100 mp Spatiu

O gama fina de preparate autentice realizate dupa retele traditionale ale artizanilor francezi, o paleta de gusturi si texturi reinnoite permanent.

Solicita informatii

FRENCH BAKERY ,  un concept creat in 2004 , isi doreste  inainte de toate sa ofere placere si bucurie clientilor sai, deoarece patiseria franceza este de fapt ”du plaisir” (placere). Mergand la originile ei si utilizand savoir-faire-ul artizanilor chef patissiers francezi, FRENCH BAKERY propune produse de patiserie franceza artizanale autentice. Probabil esti obisnuit sa intri la French Bakery ca sa comanzi un croissant – nimic nu e mai bun in drumul spre birou decat un croissant proaspat si o cafea fierbinte , cateva pains au chocolat, eventual o tarta mica plina cu fructe – deliciul de la finalul mesei de pranz si-musai – o baguette pentru sandviciul de a doua zi.

FRENCH BAKERY patiseria franceza

French Bakery – O gamă fină de preparate autentice realizate dupa rețete tradiționale ale artizanilor francezi, o paletă de gusturi și texturi reînnoite permanent, toate acestea folosind resurse locale. In prezent French Bakery – brutarie, cofetarie si cafenea – produce si vinde peste 200 de preparate la care se adauga o serie de produse personalizate la cererea clientilor mari (restaurante, hoteluri, companii) plus sandvisuri, supe, salate si mancaruri. Franciza iti ofera posibilitatea de a avea propriul tau magazin- cafenea, bucurandu-te si impartind in acelasi timp cu noi frumusetea acestei „patisserie française”.

Franciza se adreseaza in primul rand  celor care îşi doresc o afacere pe termen lung, cu o investiţie initiala redusa, un mod simplificat de managerizare cu turn over si profituri atractive. Este vorba  de persoane cu spirit comercial si aptitudini de comunicare ce agrează munca în echipă. În prezent,franciza noastra are 9 locatii francizate in Bucuresti iar incepand din 2014.

Pentru a deveni membru al francizei noastre este necesar un spaţiu (proprietate sau închiriat) cu o suprafaţa de 50-100 mp, cu localizare în zonele centrale si ultra centrale ale orasului si un buget de start-up. Spatiul trebuie să fie împarţit într-o zona destinata vânzării , o mica zona de preparare şi un spaţiu de depozitare. Zona de vânzare va fi amenajata conform regulilor si standardelor noastre. Bugetul depinde de pozitia si suprafata locatiei, amenajarea acesteia, valoarea fondului de rulment si a stocului de marfa.

Franciza|Cum sa devii francizat :

Etapa 1: studiaza piata de francize din Romania, studiaza ofertele, conditiile si locatiile convenabile.

Etapa 2 : daca conceptul si franciza ti se par potrivite si atractive, completeaza on line formularul de mai jos si trimite-ni-l. Noi iti vom transmite inapoi o fisa de candidat . Dupa ce o primim completata, o analizam si te contactam pentru a stabili un rendez-vous.

Etapa 3: studiul Businees Planului (BP) . Vei primi un business plan care tine seama de  functionarea francizei si  de studiul de piata. Il vei analiza si il vei adapta locatiei alese.

Etapa 4: dupa ce ai intrat in legatura cu reprezentantii nostri, dupa ce ai analizat in detaliu toate documentele puse la dispozitie (contract de franciza, manuale, etc) si dupa ce ai agreat toate elementele si conditiile prezentate esti gata sa devii membru al echipei noastre.

Franciza FRENCH BAKERY


Franciza FRENCH BAKERY


 

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru 

Afla ce francize isi cauta parteneri in Romania. Fii la curent cu tendintele si noutatile din domeniu!

Te-ai înscris cu succes!