WASABI, membru al TOKYO GROUP si membru oficial al AJSA- ALL JAPAN SUSHI ASSOCIATION. Toate punctele de lucru au la baza conceptul de FRESH-FAST- DELICIOUS. Locul in care pot sa serveasca sushi autentic si delicious intr-o atmosfera prietenoasa. Bucatariiei prepară, la vedere, mîncărurile astfel încât clienţii sau doritorii pot să observe din toate unghiurile mişcările bucătarilor. Clienţii gustă cu toate simţurile lor aceasta experienţă unică, alegand în cele din urmă una sau mai multe din cele peste 70 de specialităţi ale casei.
WASABI Franciza – 5 concepte oferite spre francizare:
  • Running Sushi,
  • Sushi Bar,
  • Sushi Shop,
  • Sushi Restaurant,
 • Sushi Delivery.

Franciza

Franciza are isi propune sa promoveze preparatele japoneze, in special sushi, in intreaga tara. Franciza va propune 4 tipuri de afacere pentru franciza : running sushi bar, sushi bar, sushi delivery, sushi shop.Rafinamentul mancarii preparate conform retetelor originale japoneze si profesionalismul bucatarilor originari japonezi a cucerit din ce in ce mai mult locuitorii Romaniei. Franciza are la bază conceptul de All You Can Eat & Drink: te poti bucura de mix-uri de sushi și de preparate gatite după bunul-plac, timp de o ora,la un cost standard avantajos. Creat in Transilvania pentru a oferi clientilor atat diversitate culinara, cat si o noua perspectiva de servire: bucatarii prepara, la vedere, peste 70 de sortimente de Sushi si preparate japoneze.

 Totul a inceput in anul 2008 cand WASABI Running Sushi a fost deschis la Cluj-Napoca de japonezul Tsuchiya Naofumi. Primul bucatar de sushi din Europa care a obtinut Sushi Proficiency Certificat emis de Sushi Skills Institute-All Japan Sushi Association.

 Pana in momentul de fata este primul si singurul running sushi bar din Romania. Conceptul de running sushi bar presupune existenta unei benzi pe care sunt aranjate farfuriile cu sushi  trecand prin fata clientilor asezati la bar. Forma barului este rotunda, in mijlocul barului stand bucatarii care gatesc sushi in fata clientilor. Astfel clientul isi poate alege ce preparat doreste, poate sa vada cum se pregatesc preparatele. Daca doreste altceva clientul poate sa comande din meniul running sushi barului. Pana in momentul de fata sunt 4 locatii marca WASABI in tara.

Tip de franciza oferita:

– WASABI Running Sushi Barrnrn- WASABI Sushi Barrnrn- WASABI Delivery

 • Perioada contractului: 7- 10 ani
 • Taxa de intrare: 30.000 euro dar variaza in functie de tipul de afacere aleasa spre a fi luata in franciza.
 • Aportul personal : variaza in functie de tipul de afacere aleasa spre a fi luata in franciza.
 • Wasabi, cunoscut si sub denumirea de hrean japonez, este o planta din a carei radacina se face o pasta verde care se foloseste ca si condiment. Are un gust puternic si un efect benefic asupra organismului uman.

Franciza


Contact WASABI Running Sushi