Sursă unică comprehensivă la cea mai exclusivă opțiune de tratament medical din Israel

Medicina israeliană și medicii israelieni de elită sunt considerați a fi printre cei mai avansați din lume. Spitalele publice și private din Israel respectă pe deplin standardele internaționale și pot oferi pacienților o gamă largă de servicii medicale.

Medicii israelieni împreună cu angajații din domeniul medical sunt angajați constant în cercetare științifică, implementând metode inovative în acest domeniu, de cele mai multe ori înainte să apară în altă parte a lumii. Datorită sprijinului guvernamental puternic, prețul tratamentului în Israel diferă favorabil față de cele din clinicile europene sau din SUA.

Tratamentul în Israel este combinat cu recreerea, climat mediteraneean blând și patru mări unice – Marea Mediterană, Marea Moartă (Marea Sărată), Marea Galileei (Marea Genezaret) și marea Roșie cu orașul Elath. Aceste patru mări faimoase la nivel mondial creează condițiile ideale pentru recuperare. Patrimoniul cultural bogat diversifică șederea dumneavoastră în Israel prin oferirea unor tururi turistice foarte interesante și captivante.

1Tratament în cele mai bune Spitale din Israel

franciza-tratament-medical

Diagnosticare, tratament și recuperare în Israel patru adulți și copii

Oncologie,   Hematologie,   Cardiologie,   Nefrologie,   Chirurgie Cardiacă,

Neurochirurgie, Chirurgie Ortopedică,  Urologie,   Gastroenterologie,

Endocrinologie,  Otolaringologie, Oftalmologie,  Oncologie pediatrică,

Neurologie,  Ginecologie și Chirurgie Generală.

Pentru un tratament eficient și o ședere confortabilă pentru pacienții noștri în Israel, oferim o gamă largă de servicii:

*** Dezvoltarea unui program individual de diagnosticare și tratament: bazat pe înregistrările noastre medicale, furnizăm un program de diagnosticare medicală completă inclusiv screening, tratament sau chirurgie. Toate informațiile necesare, inclusiv data și locul examinării sau spitalizării, le veți primi înainte de sosirea dumneavoastră în Israel.

*** consultație cu un specialist medical de top:

Cererea dumneavoastră pentru tratament va fi revizuit de cei mai buni specialiști în domeniu, și dacă este cazul vom ruga doctori suplimentari să asiste în luarea deciziilor cu privire la metodele de tratament.

*** control asupra implementării programului de tratament –

Curatorul medical personal al dumneavoastră vă va însoți în toate procedurile,  controlând eficiența utilizării timpului și este pregătit să rezolve orice problemă domestică.

*** Alte servicii – întâlnire la aeroport, transport la clinică / hotel, planificarea timpului liber, rezervare apartament / hotel, traducerea documentelor, furnizarea transportului cu un șofer / interpret personal, tururi.

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la unde vor sta membrii familiei care vă însoțesc, sau cine vă va aștepta la aeroport. Ne vom ocupa noi să vă ducem la spital pentru tratament sau la un hotel, dacă este necesar. Putem obține documentele de externare și recomandările necesare ale doctorilor – rezolvăm eficient și rapid toate problemele organizatorice.

***De asemenea avem un pachet special VIP de servicii de sănătate și personale (la cererea pacientului), inclusiv tratament de de recuperare și sănătate în curs în cele mai bune centre de reabilitare din Israel – după intervențiile chirurgicale și tratamente.  

*** Servicii turistice: tururi private ale Israelului cu cei mai buni ghizi utilizând cele mai bune și confortabile opțiuni de transport. Excursii la obiectivele turistice ale  “ Pământului Sfânt”, locuri faimoase la nivel mondial precum Ierusalim, Nazaret și Marea Galileei.

*** După încheierea tratamentului medical al dumneavoastră în Israel, vom rămâne în contact cu dumneavoastră, pacientul nostru valoros, și după întoarcerea dumneavoastră în țara de domiciliu. Vă vom asista în controlarea procesului de tratament în comunitatea locală de acasă, și vă vom oferi oportunitatea de a achiziționa medicamente garantate și originale (patentate) din Israel.   

Însoțitor – administrator personal

Punem la dispoziția fiecărui pacient al nostru un administrator personal pe perioada examinărilor sau tratamentelor în Israel; de asemenea, putem pune la dispoziția dumneavoastră un asistent medical personal și/sau îngrijitor postoperator pentru pacienți.

Servicii Medicale Aeriene 

Compania noastră este capabilă de a furniza transport aerian pentru pacienții bolnavi aflați într-o stare critică, care trebuie să fie transferați de urgență în Israel. La dispoziția noastră avem aeronave echipate special, care sunt echipate cu echipament medical unic pentru servicii de urgență pentru pacient. În decursul zborului, pacientul este însoțit de doctori, asistente și paramedici extrem de calificați în medicina de urgență. La sosirea în Israel, compania noastră asigură un serviciu de transfer de la aeroport la clinică într-un vehicul echipat special.

Garantăm pacienților noștri servicii medicale și de clienți de primă clasă, experiența noastră în probleme instituționale și medicale. Principalul obiectiv al companiei noastre este: de a asigura cel mai bun tratament în Israel și vom îndeplini cu succes toate sarcinile și vom rezolva orice probleme care apar. Orice pacient care vine pentru tratament în Israel primește grija și suportul constant din partea angajaților noștri – aceasta este cea mai sinceră dorință a noastră și aceasta este pasiunea noastră.

Solicita informatii despre aceasta franciza