Franciza transilvania broker

0
972
Franciza TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE

Franciza TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE este persoana juridica romana avand ca unic obiect de activitate intermedierea în asigurari. TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE este o societate de intermediere în asigurări care și-a început activitatea în luna noiembrie a anului 2006. Sediul societății este în municipiul Bistrița, iar activitatea se desfășoara în toate județele țării prin intermediul unei rețele de colaboratori, asistenți în brokeraj persoane fizice și juridice.

Franciza transilvania broker

Primul Broker in asigurari ce se listeaza pe Bursa de Valori Bucuresti. Orientarea pe servicii cu valoare aduagata pentru clienti. Unele servicii fiind oferite in exclusivitate clientilor Transilvania Broker.

Consultanta in asigurari.

    • Analiza eventualelor polițe de asigurare existente.
    • Conceperea unui program de asigurari adecvat.
  • Furnizarea de informații privind piața de asigurări.

Analiza de risc

    • Identificarea riscurilor, analiza,
  • Evaluarea și gestionarea lor, precum si prezentarea unor recomandări de minimizare sau transfer al riscurilor.

Asistenta daune

Asistență în soluționarea daunelor și în obținerea despăgubirilor.

Contracte de asigurare

Negocierea condițiilor și termenilor de asigurare, analiza oportunităților pieței din punct de vedere al raportului calitate/preț și alegerea soluției optime conform intereselor clientului precum si gestionarea contractelor de asigurare pe toată perioada de valabilitate a acestora și adaptarea lor la dinamica afacerii clienților.

Franciza transilvania broker

Are peste 150 de francize 1500 de  colaboratori si peste 100 unitati reparatoare.  Franciza TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE isi desfasoara activitate in  38 de judete.

Avand un portofoliu de   1 209 246 clienti unici, din care:  1 113 516  Clienti Persoane Fizice si 95 730 Clienti Persoane Juridice.


Contact Franciza TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE