Spinelli Coffee Company ( Spinelli outlets in Singapore) si-a deschis portile la Amara Shopping Centre in februarie 1996.

Magazinele Spinelli outlets din Singapore sunt o combinatie imbietoare de cafea fina si produse de patiserie proaspat scose din cuptor, care se savureaza intr-un ambient simplu dar colorat.

Spinelli isi trage seva din aprovizionarea, prajirea, selectia atenta si servirea de cafea Arabica de tip premium. Fiecare locatie este amenajata astfel incat sa se inscrie in peisaj, fara sa faca nota discordanta, aducand, simultan, un plus de valoare vecinatatilor prin individualizare.

Majoritatea unitatilor sunt localizate in districte bancare ori in centre de afaceri, astfel ca avem drept tinta atragerea de clienti sofisticati, buni cunoscatori si amatori de cafea rafinata.

Calitatea si prospetimea sunt standarde de la care nu abdicam, reausind astfel sa avem succes pe o piata cu multi competitori. Personalul nostru este atent instruit cunosterea cu adevarat a produselor noastre, dar si in prepararea acestora. Angajatii ofera un serviciu in care se impletesc atat amabilitatea, profesionalismul cat si eficienta, asigurandu-li-se astfel celor ce ne trec pragul, o ceasca de cafea proaspata si aromata ori de cate ori doresc sa aiba o experienta memorabila sau boabe triate cu grija, pe care le pot savura preparandu-si o cafea de calitate in intimitatea caminului lor.

Franciza Spinelli Coffee Company – Spinelli outlets Singapore

Descriere franciza Spinelli 

  • Date aparitiei: 1996
  • Tara de origine : Singapore
  • Tip de contract : Master Franciza – Spinelli Coffee Company
  • Nivel estimat/unitate: cca. 100.000 dolari
  • Taxa de franciza pentru o singura unitate: 50.000 dolari
  • Taxa Master Franciza : intre 375.000– 500.000 dolari
  • Redevente: 6% platibile lunar
  • Durata contract : intre 6 (pentru francize simple) si 10 ani.

Persoanele care beau cafea si fac sport zilnic au o rezistenta mai crescuta comparativ cu cele care fac sport fara a bea cafea.

De ce?

Cofeina ajuta prezervarea glicogenului in testului muscular, acesta fiind o sursa de energie care ajuta muschiul sa dea dea randament in timpul exercitiilor fizice.


Franciza Spinelli Coffee Company


    Franciza Spinelli Coffee Company