Sophia prezentare afacere: de-a lungul celor 10 ani, Anamaria Ștefan, sufletul Sophiei, artistul și inițiatorul din spatele poveștii, a călătorit prin lume, de unde a adus culori, tradiții, stiluri și tendințe. A început pe când avea 26 de ani cu ideea de a promova produse 100% originale din India. Apoi, odată cu evoluția gusturilor publicului spre un design mai modern, s-a reinventat, creând ceea ce astăzi se cheamă simplu ” Sophia”, un concept dedicat decorațiunilor interioare pentru reședințe, hoteluri și muzee.

10 motive sa ai o franciza

 Beneficiezi de un brand cunoscut

  1. Beneficiezi de un nume cunoscut si apreciat pe piata, brand international prezent in 3 tari, cu participari la cel putin 2 targuri nationale si internationale pe an (Paris, Birmingham, Bucuresti) si 10 ani de specilizare in decoratiuni textile.
  1. 16 francize in Europa – Retea de magazine proprii, francize si distributie in Anglia, Romania si Republica Moldova. 4500 de locuinte, 80 de restaurante, 60 de hoteluri, 2 teatre si 6 muzee amenajate cu decoratiuni textile in portofoliu.
  1. Investitie profitabila, discount 40% | Vei avea nevoie de un spatiu comercial de minim 30 mp, cu vad comercial si suprafete vitrate de minim 4 mp. Vei primi un discount intre 30 si 40 % in functie de categoria de produse comandate.
  1. Colectii ready-made, personalizate la comanda sau cutting-service. 1000 de modele de tesaturi, colectii noi in fiecare luna. 50000 de metri liniari in stoc.
  1. Gama larga de decoratiuni pentru interior | Colectii de cuverturi, runnere, lenjerii, fete de perna, fete de masa, decoratiuni, mobilier, accesorii pentru perdele si draperii (flori lucrate manual, magneti, clamite decorative, canafi), sisteme de prindere, vestimentatie.
  1. Ateliere proprii, productie personalizata |Colectii de tesaturi create de designeri din Franta, Spania, Italia, Germania. Produse finite realizate in atelierele noastre din Romania.
  1. Mostrare | Oferim stander personalizat cu mostrare, cataloage, esantioane.
  1. Suport marketing | Oferim un plan de marketing care include toate actiunile menite sa sprinjine promovarea brandului la nivel offline si online. Veti primi de la noi Manualul de identitate Sophia, Catalog Portofoliu, Cataloage colectii, Ghidul cumparatorului, Catalog idei de decorare, formulare personalizate.
  1. Know-how administrativ, tehnic si operational | Oferim soft pentru vizualizarea permanenta a stocurilor, suport logistic de aprovizionare, sfaturi si sugestii necesare pentru ambientarea si designul magazinului francizat, consiliere in alegerea locatiei.
 1. Traning pentru francizati si angajatii acestuia |Reteaua de franciza ofera cursuri de instruire si formare atat pentru manager, ca detinator de franciza Sophia, cat si pentru intreaga echipa (designer, consilier vanzari, montator).

Ce vă ofera  franciza?

  • perdele și draperii gata confecționate cu dimensiuni standard, trebuie doar să le alegi de pe site;
  • perdele și draperii confecționate la comanda după dimensiunile tale cu ajutorul configuratorului de pe site (în funcție de lungimea galeriei);
  • consultanță online gratuită;
 • consiliere gratuită la domiciliu cu un designer specializat în ”window treatment”.

Toate magazinele noastre te așteaptă cu perdele și draperii de colecție, materiale cu atitudine, cu stil, cu parfumul mesajului pe care îl poartă, fețe de pernă, cuverturi, pleduri, traverse de pat, fețe de masă, lenjerii, sisteme de prindere, obiecte decorative, magneți, canafi, flori decorative, mobilier din lemn sau fier forjat… orice visezi pentru un proiect de design. Personalizăm materialele în funcție de modelul clientului, ne jucăm în orice fel cu broderiile, cu marginile pledurilor, cu felul de-a prinde magneții perdelelor, canaful care îmbrățișează draperiile, oferim consulanță personalizată și suntem la orice pas alături de clienții noștri în amenajarea spațiului pe care și-l doresc.

Franciza Sophia