Signarama

Franciza Signarama este pe primul loc la francize din productia publicitara si pe locul 74 la francize in general, iar in clasamentul Global Franchises TOP 100, este pe locul 28 (design bannere, decalcomanii, inscriptii de vinil, semne curte si politice, afise comerciale si altele).

Signarama a debut in 1986 cand un grup de tineri entuziasti au deschis prima locatie in New York si care acum conduc o Corporatie de peste 500 de milioane de dolari care inglobeaza sase francize, toate in TOP 500 dupa Entrepreneur Magazine.

Franciza Signarama

-Tara origine: USA, West Palm Beach, Florida

-Taxa franciza:42.500 euro

-Redeventa : 6% din CA

-Nu se percepe taxa de publicitate

-Investitia totala: (taxa inclusa) incepe de la 95.000 euro, in functie de pachetul de echipamente achizitionat.

-Suprafata ideala: 110-120 mp

-Tip contract: franciza

-Durata contract: 25-30 de ani

Aceasta afacere ste cea mai mare franciza de productie publicitara din lume

Pentru cei interesati de  Franciza Signarama, va stam la dispozitie pentru discutii si intalniri de cate ori este nevoie pentru a evalua situatia din punctul de vedere ambelor parti.

Este foarte important sa existe o compatibilitate intre franciza si francizat, si de asemenea ca viitorul francizat sa inteleaga foarte bine toate aspectele procesului in care vrea sa se angajeze.

Daca exista compatibilitatea, trecem la etapele urmatoare: alegerea locatiei, programarea training-ului, comandarea echipamentului si accesoriilor, etc. Noi suntem constienti ca succesul nostru depinde de succesul francizatilor nostrii si, in consecinta, o sa fiti impresionati de suportul de care veti beneficia in orice moment, si de la ce personalitati veti avea de invatat.

Corporatia dispune de reprezentante pe trei continente asigurand suportul fiecarei locatii. In timp ce fiecare magazin din retea este independent si administrat de proprietar, nu veti fi niciodata singur in business-ul dumneavoastra.

Noi sutem pretutindeni, sprijininduva la fiecare pas in drumul dumneavoastra spre succes. Signarama dispune de mai multe nivele de suport gata sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra, in plus, beneficiata de un avantaj special: puteti cere ajutor 24/7, caci in orice moment veti gasi o locatie deschisa in jurul globului.

Contact Franciza Signarama    Franciza Signarama