Franciza Seytour a lansat in Romania o franciza care beneficiaza de un suport permanent, o echipa internationala si produse competitive, multe dintre ele unice pe piata din Romania care pot fi vandute pe tot parcursul anului, indiferent de perioada.

 INCEPE O AFACERE UNICA IN TURISM MEDICAL SI CONSULTANTA EDUCATIONALA CU FRANCIZA SEYTOUR

Profita de oportunitatea de a achizitiona o franciza complexa pe turism; evenimente, turism medical, consultanta educationala si management hotelier elvetian. Compania SEYTOUR a lansat in Romania o franciza care beneficiaza de un suport permanent, o echipa internationala si produse competitive, multe dintre ele unice pe piata din Romania care pot fi vandute pe tot parcursul anului, indiferent de perioada. Echipa SEYTOUR va pune la dispozitie know-how, suport si training pentru toate cele 4 departamente ale companiei care ofera servicii de turism & evenimente, turism medical, consultanta educationala si management hotelier elvetian.

Franciza Seytour

beneficiile oferite se regasesc:

 • Know-how livrat de SEYTOUR sub forma unui manual complet de proceduri scrise cu privire la organizarea activitatilor, elaborate in sistem ISO.
 • Tehnologie – Acces gratuit la sisteme soft de rezervari/ vanzari bilete avion, servicii de cazare, pachete turistice in tara si strainatate, soft back-office gestiune si facturare/ contabilitate;
 • Integrarea site-ului francizatului cu platforma de site-uri SEYTOUR si popularea imediata si continua a acestuia cu informatiile permanent updatate ale SEYTOUR.
 • Posibilitatea utilizarii marcii si a brandului SEYTOUR, un brand puternic, lansat in 1990 in Romania si recunoscut la nivel national si international.
 • Cuprinderea francizatului, impreuna cu datele sale de identificare, intr-un program de promovare desfasurat in mod constant de SEYTOUR prin actiuni de tipul: participari la targuri, editare cataloage si brosuri, marketing on line (site, blog, twitter, facebook, afilieri, newslettere etc.), promovare TV/ radio, concursuri si promotii, campanii presa si PR, evenimente, etc.
 • Training management si consultanti – realizat in mod gratuit si constant pentru francizat de catre SEYTOUR.
 • Reducerea costurilor generale de functionare – prin aplicarea sistemelor globale de negocieri in retea a cumpararilor pentru nevoile firmei (internet, telefonie, paza, posta si curierat, etc.)
 • Suport de specialitate 24 ore din 24 pentru consultanti si managementul francizatului asigurat de echipa SEYTOUR.
 • Servicii complete de calatorie in conditii de siguranta si confort – francizatul fiind organizat pentru acordarea tuturor serviciilor de calatorie, prin departamente specializate: avion, turism extern, turism intern, evenimente si business-travel, servicii asociate calatoriei.

Franciza SEYTOUR potentialii detinatori de franciza:

 • Agentii de turism functionale care doresc sa lucreze sub brandul SEYTOUR;
 • Entitati din alte domenii de activitate care doresc sa dezvolte agentii de turism;
 • Hotelieri care doresc sa dezvolte agentii sub brandul SEYTOUR;

Timp estimat de implementare franciza SEYTOUR de la momentul luarii deciziei de implementare de catre francizat – 3 luni.

Taxa de intrare in franciza SEYTOUR este de 1000 EUR + TVA platibila o singura data, iar redeventa lunara se plateste incepand cu a 7-a luna, o redeventa fixa de 200 euro + TVA/ luna.

In primele 6 luni de functionare, redeventa este zero. Investitia initiala, estimata implementarii francizei – 10.000 EUR.

Franciza SEYTOUR  Franciza SEYTOUR