Franciza REMAX este o forta globala, e liderul mondial in real-estate si trebuie sa devina liderul national in imobiliare si pentru Romania. Asta am decis in 2013 la preluarea managementului regional, asta vrem sa facem si suntem angajati total in aceasta viziune. Mai mult – pentru Romania vrem 110 birouri francizate si peste 1.000 de agenti afiliati in 10 ani.

Pentru toti membri REMAX Romania pregatim un pachet solid de avantaje si beneficii, in principal fiind:

  • Un sistem de vanzari performant
  • Marketing & PR
  • Brand
  • Tehnologie & IT
  • Suport & servicii
  • Educatie si training
 • Retea globala

Reteaua REMAX continua sa creasca rapid prin noi birouri deschise in Europa, Australia, America de Nord, Centrala si de Sud, Caraibe, Noua Zeelanda si Asia. Fiecare din cele peste 6500 de birouri este detinut si operat independent. Cand investesti intr-o franciza RE/MAX construiesti o agentie imobiliara prin recrutarea de agenti de top din industrie. Cu REMAX ai oportunitatea sa iti dezvolti spiritul antreprenorial, sa construiesti o afacere independenta profitabila si sa oferi servicii de inalta calitate clientilor tai.

Franciza REMAX LEADER IMOBILIAR IN INTREAGA LUME

Inca din 1997, REMAX a fost în măsură să afirme că “nimeni în lume, nu vinde mai multe proprietati imobiliare.” În ultimul deceniu, REMAX a stabilit recordul în lista anuală a revistei Entrepreneur ca fiind cea mai buna investitie de franciza imobiliara din industrie.

Training la cerere

REMAX University oferă cele mai bune programe de training din industrie. Agentii si brokerii nostri au acces 24 de ore pe zi 7 zile pe saptamana la peste 1000 de sesiuni de training video sustinute de cei mai buni traineri din industrie. Trainerii RE/MAX te vor invata cum sa devii cel mai bun in bransa si iti vor oferi sprijin si consultanta profesioniste. Noi credem că succesul partenerilor nostri este succesul nostru! De aceea vom fi langa tine cand vei avea nevoie de noi! RE/MAX a stabilit noi standarde în domeniul imobiliar, gestionand cele mai noi tehnologii informatice, strategii de vânzare, inovatii de marketing şi afaceri. Acestea determina ca partenerii RE/MAX sa realizeze cele mai multe tranzactii din industria imobiliara.

Franciza REMAX


  Franciza REMAX