Franciza Quasi Pronti

0
1332
Franciza Quasi Pronti

Quasi Pronti se dezvolta cu succes si pe piata locala si reprezinta o perspectiva investitionala atractiva pentru antreprenorii din România. Primul restaurant in franciza a fost deschis în anul 2008, în mall-ul Liberty Center din Bucuresti. Restaurantul Quasi Pronti este o alternativa inovatoare a conceptului de fast-food, cu servire rapida, meniuri preparate proaspat, pe loc, pe gustul si in fata clientului, in doar 2 minute

În prezent exista 8 parteneri francizati, în Constanta, Arad, Timisoara, Braila, Oradea, Bacau Brasov, Ploiesti si Cluj. Pâna la finalul anului 2012 vom deschide inca un restaurant în Brasov, complx My Place.

Durate medie de deschidere a unui restaurant in franciza este de aproximativ doua luni. De-a lungul timpului, brandul nostru si-a castigat un renume pe piata restaurantelor de fast-food, datorita conceptului inedit pe care îl ofera: mâncaruri din faimoasa bucatarie italiana pregatite în fata clientului si pe gustul acestuia, în numai 2 minute.

Primul restaurant a fost deschis în anul 1999, în localitatea Aveiro din Portugalia, iar în prezent reteaua de franciza a restaurantelor fast-food cu specific italienesc are succes în peste 60 de locatii deschise la nivel international, intreaga retea aflandu-se in plin ascensiune.

Franciza de succes

Motto-ul  nostru: ”Tu alegi, iar noi gatim pentru tine” atrage un numar din ce în ce mai mare de clienti, care apreciaza atât delicioasele produse italienesti: paste, specialitatile din paste (lasagna, cannelloni) si pizza, cât si bucataria deschisa, imaculata si sigura a restaurantului. Întregul proces de pregatire a mâncarurilor se desfasoara în fata clientului care are posibilitatea sa-si aleaga produsele preferate: tipul de paste/pizza/sosuri, ingredientele si topping-urile si în acelasi timp sa se bucure de spectacolul pregatirii rapide a acestora.

 

Franciza noastra este locul perfect pentru cei ce iubesc gastronomia italiana

 Suntem primii sustinatori ai dezvoltarii lantului de restaurante Quasi Pronti, iar viitorii nostri francizati trebuie sa stie ca obiectvul principal nu reprezinta vanzarea de francize. Noi intram în parteneriat si vizam o relatie pe termen lung cu antreprenori care reusesc sa-ti recupereze investitia în maximum 2 ani si care sa ajunga ulterior la cifre de afaceri cât mai mari. Pe langa o alternativa optima de investitie în perioada economica actuala si apartenenta la un sistem sigur- reteaua de franciza, parteneriatul cu master francizatul din România îti asigura urmatoarele avantaje:

 • suportul nostru continuu, atât înainte cât si dupa inaugurarea locatiei;
 • întocmirea planului afacerii;
 • sprijin în gasirea locatiei potrivite pentru restaurant;
 • suport complet oferit de echipa noastra in primele 5 zile de la deschidere;
 • consultanta în privinta amenajarii restaurantului ;
 • instruirea gratuita a personalului restaurantului;
 • dezvoltarea unei afaceri profitabile datorita conceptului inovativ si a calitatii produselor;
 • posibilitatea ca pe baza licentei sa accesezi fonduri europene de dezvoltare;
 • asigurarea a unei game sortimentale bogate, în concordanta cu cerintele pietei locale;
 • suport solid de marketing prin sustinere de imagine, verificare si îndrumare periodica, asigurare cu materiale de marketing;
 • consiliere juridica privind relatiile de franciza.

Pentru deschiderea unui restaurant, ai nevoie de 45.000 de euro, din care:

 • 10.000 de euro reprezinta costul licentei de franciza pentru deschiderea restaurantului;
 • 5.000 de euro taxa de training;
 • 30.000 de euro investitia în amenajarea si echiparea restaurantului

Investitia totala poate fi recuperata în maximum 2 ani de la demararea afacerii.

Cautam parteneri care sunt buni administratori si detin spirit antreprenorial. Experienta în afaceri este un avantaj, dar acceptam si francizati care nu au experienta, însa ne demonstreaza ca vor sa-si dezvolte un business profitabil cu ajutorul acestui concept inovativ.

Quasi Pronti franciza


[huge_it_forms id=”27″]


Franciza

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]