Franciza Publipan prezinta un concept inovator de afacere, ce consta in a profita de pungile de hartie, folosite la vanzarea painii in conditii igienice si ecologice, transformandu-le intr-un nou canal media de comunicare. Pungile vor avea imprimate anunturi publicitare si informative, publicitate cu eficienta 100%, fiind repartizate in mana, zilnic, la mii de persoane. Noutatea este evidenta, din moment ce nu exista un suport publicitar similar si care sa fie asa de bine primit atat de public cat si de clienti. Demonstratia este deja facuta de pungile de hartie Publipan, care se folosesc deja in peste 20 de tari ale lumii. Experienta ne-a demonstrat ca magazinele de paine sunt incantate sa primeasca gratuit pungile de hartie, economisind costurile pentru ambalajele folosite anterior, pungile noastre ajungand sa fie chiar cerute de consumatori.

Franciza Publipan

Publipan – Reclama dumneavoastra pe masa tuturor, in fiecare zi. Pungile noastre cu publicitate se distribuie gratuit magazinelor de paine din oras si astfel, fiind un ambalaj igienic si util, reusim sa ducem mesajul clientilor pana pe masa din bucataria fiecarei familii, trecand de casa scarii – punctul critic in care celelalte suporturi publicitare se blocheaza fara sa fi gasit o solutie. Strategia consta si in protejarea mediului inconjurator, cu pungile de hartie ecologice si biodegradabile ce vor elimina pungile de plastic prin simpla lor inlocuire. Punga  Publipan pentru paine este reciclabila si indeplineste Normele Europene pentru ambalarea produselor alimentare si protejarea mediului inconjurator.

Franciza Publipan ofera licenta in exlusivitate pentru fiecare zona de distributie (idee patentata) si pune la dispozitia francizatilor sai un know-how, training si sfaturi comerciale pe parcurs, materiale necesare activitatii de vanzare, software de gestiune si baza de date, marketing national si acces la reteaua comerciala internationala cu sinergiile ei comerciale si de distributie. Noua strategie Publipan este implementarea sistemului de franciza in Bucuresti, de unde se urmareste realizarea de noi campanii Publipan cu distributie nationala, pentru clienti consacrati, aceste campanii avand mare succes in ultima perioada in tarile in care activeaza Publipan.

Franciza Publipan prezentare

Date tehnice:

 • Numele companiei: Publipan
 • Categoria: Publicitate – Servicii
 • Tara de origine: Spania
 • Anul de înfiintare: 2007
 • Anul lansarii francizei/Afiliere: 2009
 • Nu necesita spatiu comercial
 • Numar de locuitori: 40.000- 100.000
 • Investitie – taxa de franciza: 8000€
 • Investitie – materiale si specializare :4000€
 • Redevente : 100€/ luna
 • Durata Contract : 5 ani cu reinnoire fara taxa suplimentara

Franciza Publipan


  Franciza Publipan