Despre Centrul NOMIN JYUKU

Nomin Jyuku este primul Centru de Soroban si aritmetica mentala japoneza, unicul reprezentant in Romania al Scolii Japoneze Houmei Jyuku, cu o vechime de 70 ani in Japonia, membru de onoare al Federatiei Nationale Japoneze de Soroban.

Metoda japoneza de calcul care transforma copiii in ”magicieni” ai numerelor

Metoda japoneza de calcul este foarte diferita de ceea ce stim noi despre operatiile aritmetice.

SOROBANUL, abacul japonez, dateaza de peste 500 de ani si este instrumentul care poate transforma orice copil intr-un ”magician” al calculelor mentale. Metoda de calcul japoneza cu Soroban este materie de studiu in scolile japoneze si a fost introdusa in numeroase tari occidentale datorita efectelor pe care le are asupra dezvoltarii creierului copiilor.

ANZAN – este metoda de calcul mental japonez. Dupa ce au invatat sa manipuleze cu rapiditate Sorobanul, cei care invata metoda, nu mai au nevoie de acest instrument de calcul. Il vor proiecta mental la fiecare provocare aritmetica si vor misca elementele lui, imaginar. Astfel, fara creion sau hartie, copiii ajung sa efectueze calcule cu numere mari, mai repede decat un calculator.

FLASH ANZAN a fost inventat de un profesor de Soroban, Yoji Miyamoto, ca un joc de antrenament pentru studentii sai. In Flash Anzan, 15 numere intre 100 si 999 sunt afisate pe un ecran. Provocarea este sa le aduni in minte. Campionii de Flash Anzan pot sa faca acest lucru in 2 secunde.

Dar ce este asa de spectaculos la aceasta metoda?

Metoda este geniala, pentru ca oricine o invata pare un geniu al numerelor !
Mai concret, dupa doar cateva sedinte, copiii pot sa vizualizeze bilutele de pe Soroban si sa le miste in fata ochilor, asa cum le-ar misca pe un Soroban adevarat, stimuland emisfera cerebrala dreapta, responsabila cu imaginatia si creativitatea, reusind sa efectueze calcule pe care nu le-ar putea face in minte in maniera clasica. In plus, dupa ceva antrenament, copiii pot sa recite poezii, sa cante, sa joace Fazan, in timp ce calculeaza mental, ceea ce este imposibil pentru un adult care nu a invatat metoda de mic.

Ceea ce le oferim celor care aleg sa cumpere o franciza NOMIN JYUKU:

Cursuri de formare pe parcursul carora se invata tehnica japoneză de calcul mental
Toate materialele suport pentru toate etapele de invatare
Suport psiho-pedagogic in abordarea copiilor și a parintilor
Asistenta continua pe parcursul implementarii proiectului in orasul dumneavoastra
Promovare și suport specializat de marketing
Acces în aplicația Flash Anzan (aplicație care permite afișarea numerelor pentru calcul mental)
Acces in aplicatia pentru invatarea tablei inmultirii dupa metoda japoneza Toate detaliile organizatorice, probate atat în Japonia, cat si în Romania.

Cine poate aplica pentru o franciza Nomin Jyuku

Nu este nevoie sa aveti experienta didactica, dar este esentiala pasiunea pentru educatie, pentru lucrul bine facut si dorinta de a cultiva la copii dragostea pentru invatare si dezvoltare, care sa ii insoteasca toata viata.
Alte caracteristici care contribuie la succesul in acest domeniu si pe care ni le dorim la partenerii nostri: usurinta de comunicare, placerea de a interactiona cu oamenii, deschidere catre nou, calitati de bun organizator si lider.

Care este costul unei francize

Investitia taxa de franciza – se va plati la inceputul colaborarii
Redeventa lunara
Costul final este disponibil dupa stabilirea tuturor detaliilor.

Solicita detalii despre Franciza Nomin Jyuku