Natur house este firma lider in dietetica si nutritie din Spania, care pune la dispozitie servicii specializate in acest domeniu cu produse exclusive de o calitate excelenta, centrele  sunt specializate în reeducare alimentară, susținerea unui stil de viață sănătos și metode de slăbire sănătoasă.

Natur house se desfasoara sub un sistem de franciza cu investitii scazute si cu mare profit, franciza pune la dispoziţie servicii specializate în nutriţie şi dietetică cu produse exclusive. Reteaua de magazine este prezenta in lume cu peste 1900 de magazine. Natur house este o franciza cu o investitie scazuta si rentabilitate ridicata, ce ofera servicii de consiliere in nutritie si dietetica si produse exclusive de excelenta calitate, specialiștii NH vor crea un plan alimentar personalizat, în funcție de necesitățile tale și îți vor oferi recomandări nutriționale adaptate stilului tău de viață.

Natur house ofera un serviciu de cinci stele intr-un sector in constanta crestere. Marea majoritate a francizatilor nostrii sunt farmacisti, dieteticieni, biologi, asistenti medicali licentiati, absolventi de inginerie alimentara, specialisti din domeniul sanitar si investitori care vad in Natur house o oportunitate profesionala ideala. Cu ajutorul nostru, dumneavoastra va creati propria afacere, o controlati si generati locuri de munca.

Produse alimentare dietetice natur house

Un local de aproximativ 50 mp (care poate fi in proprietate sau cu chirie), bine situat si cu vitrina. O localitate cu minim 30.000 de locuitori.

Timpul necesar pentru pregatirea dvs.

Investitia necesara pentru incorporarea in retea include mobila, amenajarea localului, materialul informatic, stocul initial (in valoare de aproximativ 3500 de euro) si intregul material necesar pentru lansarea si deschiderea magazinului.

In ceea ce priveste gestionarea achizitiilor, centrala noastra furnizeaza toate produsele, fiind unicul distribuitor pentru toate articolele disponibile in magazin. Recuperarea acestei investitii initiale este estimata la 3 ani, cu venituri de aproximativ 72000 euro in primul exercitiu si 144000 euro in al doilea. Daca sunt indeplinite toate conditiile, veti putea forma parte din  Naturhouse, o importanta organizatie formata din peste 1800 de centre in Europa. Naturhouse este o franciza cu o investitie scazuta si rentabilitate ridicata;

Toate produsele distribuite de franciza sunt produse naturale fabricate din plante si reprezinta suplimente alimentare. Suplimentele alimentare combinate cu dietele recomandate de nutritionistul Natur House in urma consultatiilor gratuite va asigura atingerea obiectivelor propuse.

Suplimente alimentare naturale de slabit sanatos | Produse alimentare dietetice | Produse cosmetice 

Crema Redunat pe baza de iod si camfor

Gelul Redunat pe baza de scortisoara, eucalipt si menta au efect vasodilatator si de racorire si vin in completarea dietei pentru a te ajuta sa scapi de celulita si de grasimea de pe zonele rebele.

Franciza Natur house    Franciza Natur house