MILLENIUM INSURANCE BROKER ( MIB ) SA este o companie de brokeraj in asigurari, autorizata conform Legii 32/2000, in baza avizului nr. 96/18.12.2001 emis de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor. Taxa de franciza reprezinta suma care se achita o singura data, la semnarea contractului, pentru dreptul de a intra in reteaua MIB. Pentru persoanele cu minim 2 ani de experienta in asigurari non-life (ultimii 2 ani) Millenium Insurance Broker continua promotia “Taxa de franciza 0 ( zero )”.

Va invitam sa analizati oportunitatea oferita de franciza

 Pentru toate persoanele fizice sau juridice interesate in accesarea francizei, dar care nu provin din industria asigurarilor sau nu dispun de angajati cu minim 2 ani de experienta in asigurari, taxa de franciza reprezinta echivamentul in lei a sumei de 3000 euro. Taxa de franciza se plateste in termen de maxim 30 zile de la semnarea contractului de franciza dintre francizat si francizor, conform conditiilor contractului de franciza. MIB raspunde pentru recomandarile facute clientilor sai, precum si pentru calitatea si profesionalismul serviciilor prestate. Detinem, conform legii, o polita de asigurare de Raspundere Profesionala a Brokerului de Asigurare, in limita sumei de 1.200.000 euro/eveniment si 1.500.000 euro /an, fara fransize.

Franciza Millenium Insurance Broker este unul dintre cei mai mari, puternici si dinamici brokeri de asigurare

Redevente franciza MIB

Pentru primii 2 ani de functionare a francizatului redeventa lunara este de 15% din volumul comisioanelor generate de catre acesta. Incepand cu anul 3 de functionare a francizatului, acesta poate negocia cu francizorul cuantumul redeventei lunare, in functie de volumul de activitate generat, si de alti factori de la acea data ( contextul pietei, cheltuieli de publicitate, reglementari legale in vigoare, etc.). Redeventa de 15% din volumul comisionului generat de francizat se retine de catre francizor din cuantumul comisionului incasat de la asiguratori pentru activitatea francizatului, virandu-i-se acestuia diferenta de 85%. Din acest motiv este foarte importanta reteaua noastra teritoriala: veti fi foarte placut surprinsi sa descoperiti ca in fiecare locatie exista personal cu mare experienta in asigurari, ca suntem usor de gasit si ca suntem cunoscuti si recunoscuti pentru seriozitate si profesionalism.

Franciza MILLENIUM INSURANCE BROKERFranciza MILLENIUM INSURANCE BROKER