Massimo iti ofera oportunitatea unui parteneriat de elita prin francizarea propriului brand. Fabrica a fost fondata in 1994, intr-un orasel de la granita de Nord-Vest a Romaniei de la o idee simpla de a aduce romanilor o parte din tehnologia italiana dedicata somnului.Odata cu infiintarea fabricii s-a decis urmarea unei tehnologii axate pe calitate in mod special intrucat fondatorul-inginer in industria mobilei -simtea lipsa acuta a unui astfel de produs pe piata romaneasca.

Franciza

Massimo presupune o investitie mica si este usor de implementat, ceea ce reprezinta o oportunitate extraordinara de business cu profit sigur. Exista numeroase avantaje motivante pentru a deschide un magazin in franciza, notorietatea, bunul renume al marcii si increderea pe care clientii o au in produsele propuse de Massimo din 1994 fiind cele mai importante. Un alt avantaj este reprezentat de accesibilitatea produselor pentru clienti, clientul putand sa ridice produsul din magazin sau sa-l primeasca direct acasa fara nici un cost suplimentar. Rotatia stocurilor este intre 60 si 90 de zile. De asemenea, layoutul magazinului este flexibil si poate fi adaptat in multiple tipuri de locatie. Pentru pornirea afacerii de franciza in sine costurile de investitie sunt relativ mici, iar profitul poate varia intre 50.000 euro si 100.000 de euro, in functie de locatia si managementul magazinului. In plus, firma pune la dispozitie o retea de suport dedicata francizei, insemnand training intensiv inainte de deschidere si toate serviciile de sustinere cum ar fi Marketing, Resurse umane, IT , Logistica, etc.

Franciza

Puteti opta pentru 3 tipuri de franciza: Massimo Casa, Massimo Design si Massimo Horeca.

    1. Franciza Casa ofera produse exclusiviste intr-o gama complexa dedicate in totalitate relaxarii si somnului sanatos. Aici gama de accesorii este foarte vasta si se modifica in colectii noi la fiecare 6 luni.
    1. Franciza Design centralizeaza o serie de produse si servicii de design interior si exterior de un inalt nivel de exprimare menit sa satisfaca toate exigentele trairilor clientului.
  1. Franciza Horeca prezinta solutii complete pentru amenajari interioare si exterioare pentru resedinte private cat si pentru spatii publice – hoteluri, restaurante, cluburi, cafenele. Aici oferta presuoune si simulari de running-cusiness pentru beneficiar cu traininguri specifice si urmarirea lucrarilor de amenajare.

Echipamentele ce doteaza fabrica incepand cu primii ani de functionare au fost de provenienta Italia de la cei mai mari producatori in domeniu alaturand acestora traininguri periodice ale personalului operator facute la mari jucatori ai pietei europene reusind astfel sa produca in pionerat pe piata romaneasca modele de avangarda internationala.

Franciza


Franciza Massimo