Franciza Magnolia Jewellery este actualmente unul dintre cei mai mari retaileri de bijuterii din argint si placate cu aur. Operatiunile Magnolia Jewellery sunt gestionate printr-o maniera metodica, o adevarata opera de arta, in diversele piete internationale.

Magnolia Jewellery se afla actualmente in mijlocul expansiunii rapide a prezentei sale in diferite tari ale lumii. Brandul de bijuterii Magnolia serveste drept baza pentru crearea de relatii emotionale valoroase, de lunga durata, cu clientii nostri.

Promisiunea unicat a brandului, “Handcrafted Memories” (Amintiri Artizanale) se conecteaza cu cele mai intime dorinte ale cumparatorilor nostri, oferindu-le sansa sa se simta speciali si frumosi in fiecare zi a saptamanii.

Secretul nostru il reprezinta combinarea unor articole unicat, ce respecta tendintele moderne de design si care sunt mestesugit realizate,  bijuterii ce au un inalt simt al accesibilitatii si sensibilitatii; brandul Magnolia Jewellery este pe cat de dorit, pe atat de la indemana. Maniera inovativa a Magnolia Jewellery permite femeilor de toate varstele sa se bucure de placerea de a detine bijuterii moderne, elegante si de inalta calitate din argint, care potrivesc gustului lor personal si le completeza stilul dinamic de viata.

https://www.facebook.com/franciza.org.ro/videos/1159683740711945/

Ce este diferit la franciza Magnolia Jewellery ?

Pe tot parcursul vietii, fiecare femeie are dorinta de a avea propriile sale bijuterii. Fiecare colectie ofera clientelor noastre oportunitatea de a cumpara bijuterii la un pret semnificativ mai mic decat produse similare din aur si argint, dar care pastreaza prestigiul care este asociat cu metalele fine si pretioase. In plus, valoarea perceputa a bijuteriilor placate cu argint pur si cu aur, impreuna cu nivelul accesibil al pretului, permit clientelei noastre sa achizitioneze noi produse cu o frecventa sporita, permitandu-le astfel sa tina pasul cu tendintele modei si incurajandu-le simultan, si impulsurile de achizitionare a bijuteriilor. Magnolia Jewellery este faimoasa la nivel mondial pentru vasta selectie de bijuterii cu pietre pretioase, lucrate manual, placate cu argint pur si cu aur, constituindu-se intr-o excelenta alegere pentru cadouri.

Un model unic de afacere- franciza Magnolia Jewellery / bijuterii argint

Magnolia Jewellery isi datoreaza succesul extraordinar datorita modelului de afacere care confera:

  • marje brute de profit substantiale;
  • nivel scazut de cheltuieli;
  • un nivel relativ scazut de risc;
  • sistem inteligent IT si logistic;
  • modele unicat;
  • suport continuu.

Deveniti francizat Magnolia Jewellery / bijuterii argint

Franciza nu este precum demararea unui business de la zero; ofera linistea sufleteasca datorita faptului ca ai un partener stabil si puternic gata sa te insoteasca si sa te sprijine in procesul deschiderii propriei tale afaceri, in timp ce beneficiezi de anii de experienta, expertiza si de cunostinte valoroase.  Daca sunteti o persoana cu spirit antreprenorial, interesata sa demareze propria afacere, va asteptam cu bratele deschise in randul tinerei si dinamicei noastre retele de franciza. Operarea unei francize va conferaate beneficiile detinerii propriei dumneavoastra afaceri, la care se adauga suportul unui brand faimos precum Magnolia Jewellery si un model de afacere stabila, cu costuri reduse de start-up.

Franciza Magnolia Jewellery este un brand tanar.

Infiintat in 1995, s-a transformat cu succes intr-o model de afaceri care tinde sa maximizeze profiturile, sa seduca si sa atraga noi clienti, sa rasplateasca loialitatea si sa asigure vanzari pe parcursul tuturor anotimpurilor prin adaptarea la mediul si tendintele dinamice ale industriei de profil.

Cu aproape 16 years de experienta si succes in peste 150 locatiii internationale, Magnolia Jewellery a perfectionat modelul de afaceri in domeniul realizarii de bijuterii pentru a va oferi unul dintre cele mai bune sisteme de operare in franciza din industrie; unul care raspunde nevoilor de crestere rapida a afacerii si de raspandire a acesteia la nivel global.

Magnolia Jewellery isi extinde reteaua de franciza la nivel international; astfel, se cauta antreprenori dedicati si motivati, asa, ca dumneavoastra, care si-ar dori sa demareze propria afacere. Ne mandrim foarte mult cu brandul nostru si ii privim pe francizatii nostri ca pe niste parteneri de afaceri pe termen lung; de aceea, ne incredintam succesul francizatilor nostri; pentru aceste consideratii Magnolia Jewellery analizeaza cu multa diligenta fiecare prospectiv francizat inainte de a semna un contract de franciza.

La Magnolia Jewellery, ne angajam ca francizatii nostri sa obtina succes indiferent de experienta lor in industria de bijuterii, astfel ca ne focusam pe oferirea de suport de inalta clasa si pe servicii care pun accent pe cultivarea relatiilor, prin respect reciproc si incredere. Ca francizat al nostru, veti fi tratat drept unul dintre cei mai valorosi parteneri; abia asteptam sa exploram aceasta oportunitate interesanta alaturi de dumneavoastra si, eventual,sa impartim succesul brandului nostru extraordinar in noua dumneavoastra piata.


Contact Franciza Magnolia Jewellery


    Franciza Magnolia Jewellery