Leon specializată în producerea de specialităţi de patiserie semipreparate şi congelate: covrigi, alte produse de simigerie şi produse de patiserie fină. Având la dispoziţie tehnologie performantă, reţete bine păstrate şi o gamă cuprinzătoare de produse de simigerie şi patiserie.

îţi putem oferi posibilitatea dezvoltării unei afaceri în domeniu care să-ţi asigure produse super gustoase, clienţi fideli şi profit susţinut. În cadrul sistemului de asigurare a calităţii practicat de Leon, primul pas în direcţia fabricării de produse sigure şi gustoase este selecţia adecvată a ingredientelor. Este extrem de important pentru noi să acordăm o atenţie deosebită alegerii furnizorilor de ingrediente sau produse finite (lactate, îngheţată, băuturi răcoritoare).Fabricile noastre procesează numai ingrediente livrate în ambalaje speciale prin intermediul unor vehicule de transport specializate, care respectă prevederile legale din domeniu. De asemenea, aceste ingrediente se depozitează în condiţii conforme cu prevederile normelor şi reglementărilor în vigoare.

Îţi poţi deschide o franciza Leon în orice localitate din România sau din Uniunea Europeana.Dacă te decizi să intri în parteneriat cu noi, îţi vom oferi suport, asistenta tehnica şi training-uri pentru angajaţii tăi.

Franciza Leon

Franciza Leon – ASIGURAREA CALITATII SI SIGURANTA ALIMENTARA

Leon Gourmet Bakery este o patiserie-simigerie premium.

Folosim cele mai bune reţete şi ingrediente de cea mai bună calitate pentru a putea livra produse de patiserie, simigerie şi brutărie mai bune, mai gustoase şi mai autentice decât ale concurenţei.

Tindem către excelenţă deoarece numai aşa putem satisface pretenţiile unui consumator cu gusturi educate, ale unui connaisseur.Cu toate acestea, este obligatoriu ca produsele noastre să respecte o serie de cerinţe minimale de calitate şi siguranţă alimentară, respectiv toate normele şi reglementările în vigoare în prezent. La Leon Gourmet Bakery nu doar că respectăm cu stricteţe toate aceste cerinţe, ci ridicăm ştacheta mult mai sus pentru a putea obţine produse într-adevăr excepţionale.

Spre deosebire de alte francize de patiserie, noi livrăm produsele gata modelate, ţie revenindu-ţi doar sarcina de a le coace şi a le servi calde clienţilor. Acest lucru înseamnă că vei avea cheltuieli mai mici cu spaţiul şi cu angajaţii, însă vei putea oferi produse cel puţin la fel de bune ca ale concurenţei, plus produse pe care doar Léon le oferă. În plus, dacă te decizi să intri în parteneriat cu noi, îţi vom oferi suport, asistenta tehnica şi training-uri pentru angajaţii tăi.

Taxa Franciza Leon

Anul lansarii in franciza- octombrie,2014

Taxa franciza:– 1500 Euro pentru franciza la geam, 3000 de euro pentru magazin tip bistro

Redevente:-nu

Numar de locatii- 5 francize la geam(Constanta,Sannicolau Mare, Simleul Silvaniei, Deta,Campeni)- doua francize la geam in curs de deschidere (Oradea), O franciza Bistro in curs de deschidere(Brasov), 3 magazine proprii tip bistro (Oradea)

Suprafata medie necesara

Durata contract– 2 ani

Franciza Leon