Lashez a luat fiinta in anul 2001, cand a fost deschis primul boutique situat in centrul istoric al Bucurestiului, in scurt timp devenind un punct de reper recunoscut pe piata locala a confectiilor de dama. Franciza creeaza, produce si comercializeaza propriile colectii la cel mai bun raport calitate/pret, produsele fiind fabricate in Romania. Designerii nostri propun o linie vestimentara ce combina mai multe stiluri incat personalitatea fiecarei femei sa-si regaseasca tinuta perfecta. Calitatea productiei, materialele europene, modelele noi create saptamanal, seriile mici, va vor transforma in femeia “unica”! Accesoriile noastre si gentile de piele va vor complete orice tinuta cu succes.

https://www.facebook.com/alyatekstil/videos/1332359913477739/

Franciza

Lashez îmbracă femeia smart, sexy & casual. Hainele sunt create și fabricate manual în România. Materialele sunt de o înaltă calitate, la cele mai seducătoare prețuri. Noi dăm acces tuturor femeilor în lumea fascinantă a modei marilor podiumuri. Văzută din spatele luminii reflectoarelor, până atunci o lume exclusivă și elitistă, devine parte din viața de zi cu zi. Cu fiecare nouă colecție încercăm să redecorăm acea lume în care fiecare femeie să se poată transforma, să-și găsească acea expresie unică a feminității ei și să o pună în valoare. O enclavă a culorilor, combinației de stiluri, imprimeurilor și materialelor textile, colecțiile Lashez sunt inspirate de femeia modernă, activă, care nu-și permite să se limiteze la un singur stil și al cărei program par un interminabil maraton de roluri. Pornirea unei noi afaceri de la zero cere antreprenorilor să investeasă mii de euro pentru a crea un model de afaceri care poate sau nu poate fi de succes. Noi am găsit acel model de succes. Franciza Lashez a crescut exponențial în ultimii ani, ajungând în prezent la 14 magazine, la o notorietate ridicată a brandului și la o prezență internațională, cu două magazine în Istanbul și unul la Chișinău.

Pachetul de franciza

    • Acces la o piață în continuă creștere, cea a pieței designului, producției și comercializării produselor vestimentare pentru femei;
    • Un buget rezonabil pentru start-up
    • Training și susținere din partea echipei noastre
    • Acces la un plan de marketing și buget pentru promovare
  • Concept și mobilier pentru magazin

Rochia reprezintă declaraţia absolută a feminităţii, iar frumuseţea ei stă în eleganţa pe care o inspiră şi mesajul pe care îl transmite. Cine nu visat în copilărie o rochie în care să se simtă ca o prinţesă, ca o zână din poveşti? Dacă că ești în căutarea unei astfel de rochii, o rochie sofisticată şi unică, Lashez îți pune la dispoziție cea mai elegantă şi plină de stil colecţie, colecţia de rochii semnată Mirela Diaconu.

Franciza Lashez