Ice’N’Go! este un desert special inghetat, un produs de calitate premium, fabricat printr-o tehnologie ultramoderna. Se deosebeste de toate produsele similare. Se prepara din lapte proaspat (80%), din fructe, alge marine si alte ingrediente naturale la temperatura de – 197 grade Celsius. Ice’N’Go! se comercializeaza in sepci format baseball si pahare. Intrucat se depoziteaza la -40 de grade si se comercializeaza la -30 grade produsul este fabricat fara conservanti sau alte materiale chimice. Nu este batut, astfel nu are aer ca si inghetatele clasice, care au un continut minim de 60% aer. De aici rezulta ca un pahar Ice’N’Go!este echivalentul a trei globuri de inghetata clasica, iar o sepcuta cu patru globuri. Termenul de garantie in Europa este de trei ani. Din cauza formei specifice, granule, a gustului natural si a tehnicilor de servire folosite in foarte scurt timp este indragit de copii, care devin cumparatori fideli. Produsul este comercializat cu o tehnica de nivel european, care are in centrul atentiei cumparatorul. Este important de remarcat şi că produsul se obţine cu un adaos de calciu de AQUAMIN, fapt ce îl face mai gustos şi sănătos. Produsul ICE’N’GO! nu conţine conservanţi, coloranţi artificiali, arome şi substanţe de bază tratate genetic.

Franciza

Taxa de franciza este intrare in reteaua de franciza este de 1.600 euro.

Pe langa aceasta suma, veti investi  in achizitionarea unei tonete, a doua congelatoare speciale, uniforme personal angajat, casa de marcat, diverse accesorii pentru servit inghetata, materii prime, fructe, flyere, baloane.

 Ice`N`Go vrea sa-si extinda reteaua de franciza pe intreg teritoriul Romaniei si cauta parteneri interesati sa se alature echipei. Francizatii vor trebui sa dispuna de un spatiu inchiriat de cca. 4-6 metri patrati, aflat intr-o zona cu trafic petonal intens.

În prezent, franciza Ice’N’Go deţine puncte de desfacere în oraşele Arad, Oradea, Cluj, Timişoara şi Târgu Mureş.

Franciza “Ice’N’Go!”