Germag Trend este o companie prezenta pe piata din Romania inca din 2004 avand o larga experienta in vanzarea en-gros si en-detail  de produse originale, superioare calitativ si la preturi foarte accesibile. Produsele noastre sunt importate exclusiv din tari vest-europene (Germania si Olanda), gama cuprinzand : confectii, accesorii, electrocasnice, electronice, jucarii, detergenti, produse de ingrijire personala, birotica si papetarie, accesorii pentru casa si gradina, ustensile, accesorii pentru vacanta si timp liber, cadouri, incaltaminte. Detinem inclusiv service-ul nostru propriu pentru a ne asigura astfel ca serviciile post-vanzare raman la un standard calitativ ridicat spre satisfactia tuturor clientilor. Incepand cu anul 2008, suntem unic importator al confectiilor scandinave marca Bjornson.

https://www.facebook.com/franciza.org.ro/videos/1357265474287103/

Franciza Germag

Germag este extrem de cunoscut pe piata din Romania datorita celor 10 magazine proprii din Bucuresti prin care comercializam  produsele precum si datorita celor 2 francize  prezente in Pitesti si Buzau.

Numarul angajatilor nostri depaseste in prezent 100 de persoane, bine pregatite si mereu  la dispozitia clientilor. Pana in momentul de fata, strategia noastra de extindere a activitatii a fost bazata pe deschiderea si dezvoltarea magazinelor proprii. Datorita cresterii constante a volumului de activitate si a cererii in piata pentru produsele noastre, am decis sa impartasim din experienta si profitul nostru cu francizatii.

Avem posibilitatea in prezent, sa oferim partenerilor nostri de business suport, produse noi saptamanal, satisfactie clientilor astfel incat sa putem creste impreuna. Datorita cererilor in continua crestere pentru deschiderea de francize, am decis sa va lansam invitatia de a deveni parteneri de succes in aceasta afacere aflata in plina dezvoltare.

De ce sa  alegeti franciza Germag?

Printre multe alte motive, alegerea brand-ului Germag se bazeaza pe faptul ca va putem oferi o serie de beneficii unice pe piata romaneasca, pe care alte companii din domeniu nu le au:

 • Oferim clientilor nostri produse originale, la standard inalte de calitate
 • Avem preturi extreme de avantajoase datorita politicii de discount-uri pe care o practicam pentru a sustine financiar evolutia partenerilor nostri
 • In cazul in care se intampla sa nu vindeti produsele achizionate , le puteti face retur catre noi oricand
 • Avem importuri de produse noi in fiecare saptamana, pentru a oferi clientilor nostri marfa noua  si pentru a mentine ridicat atat nivelul de interes al clientilor
 • Suntem deja un business de succes si cunoscut datorita celor 10 magazine proprii din zona Bucuresti si dorim deschiderea de noi francize
 • Investiția inițială va fi mai mică în comparație cu un magazin în regim de distribuție
 • Nu trebuie să vă faceți probleme pentru oferta curentă de produse din magazine.
 • Vă bucurați de avantajele brandului, a politicii de comercializare și a mărcii înregistrate.
 • Beneficiați de training gratuit oferit de francizor în domeniul vânzărilor.

Franciza Germag  Franciza Germag