EUROMASTER va propune o gama variata de servicii pentru anvelope: montare-demontare, geometrie, echilibrare. Specialisti in vanzarile de anvelope , centrele noastre va ofera o gama variata de marci: Michelin, Goodyear, Dunlop, BFGoodrich, Kleber, Tigar, franciza se regaseste pe mai multe continente, membrii sai activand in diferite tari cum ar fi Franta, Italia, Spania etc.

Euromaster detine in Romania centre de servicii in principalele orase ale tarii: Bucuresti, Constanta, Iasi, Brasov, Cluj, Timisoara…, avand capacitatea de a acoperi intreaga Romanie.

Franciza Euromaster

Masina nu mai este perceputa ca lux, ci mai degraba ca necesitate clientul are nevoie ca aceasta necesitate sa fie acoperita zilnic. De aceea, nivelul asteptarilor legate de serviciile auto este ridicat. Francizatul Euromaster trebuie sa inteleaga in primul rand clientul pentru ca numai descoperind nevoile acestuia, prezente si viitoare.

  • Criteriile de selectionare a francizatilor.

Experienta in domeniu este cu siguranta un atu important, insa franciza asa cum este construita de catre Euromaster ofera know-how pentru toate segmentele afacerii. Vorbim aici nu numai de suport activ in management,marketing, juridic, ci si de consultanta in faza de studii de fezabilitate. Modelul nostru de afacere acopera toate dimensiunile afacerilor din segment, de la ateliere mici pana la centre de servicii integrate. De aceea, tratam fiecare solicitare de adeziune ca un caz particular criteriile prestabilite creandu-ne doar o imagine de ansamblu asupra afacerii.

 Ca parte a Grupului Michelin, un brand cunoscut si apreciat de romani de foarte multa vreme, considerati ca francizatii EUROMASTER beneficiaza de un atu fata de competitori.

  • Unitatile mobile de reparatii?

La nivel european, avem peste 2800 unitati mobile de reparatii. In Romania, acoperim intreg teritoriul furnizand servicii si reparatii prin ateliere mobile atat pentru camioane, vehicule industiale etc, cat si pentru flote de autoturisme in special flotele de leasing operational. Preconizam o dezvoltare a serviciilor prin ateliere mobile, in paralel cu dezvoltarea comertului electronic, pentru ca mediul on-line este un loc in care suntem prezenti si dorim sa ne intensificam activitatile, asfel incat sa fim cat mai accesibili pentru clienti nostrii.

Sloganul EUROMASTER este “Expertii pneurilor dumneavoastra”

Misiunea noastra: Sa garantam pe termen lung siguranta rutiera si linistea sufleteasca a tuturor clientilor nostri gratie expertizei noastre de necontestat. O competenta rezultata din experienta noastra fata de clientii nostri profesionisti si sustinuta de angajamentul angajatilor nostri.

        Valorile companiei :

    • Respect pentru client,
    • Respectul pentru oameni,
  • Respectul pentru mediul inconjurator.

Din 2012, reteaua din România se extinde şi în sistem de franciza.

Euromaster este singura franciza din domeniul anvelopelor din Romania care este membra a Asociatiei Romane de Franciza.

Obiectivul nostru este ca un numar cat mai mare de potentiali clienti sa beneficieze de know-how-ul nostru incontestabil.

Franciza Euromaster se adreseaza service-urilor care activeaza deja în domeniul anvelopelor si care doresc sa devina specialisti în anvelope si doresc sa se  integreze într-o retea puternica si dinamica.

Franciza Euromaster