Epilpulsar isi doreste ca numele sau sa fie sinonimul profesionalismului si al calitatii.

Motiv pentru care aceastaafacere este specializata in domeniul epilarii definitive si al fotorejuvenarii oferind astfel servicii de cea mai buna calitate si la cele mai inalte standarde.

Franciza are la baza tehnologia cea mai avansata de pe piata IPL E-light cu radiofrecventa punand la dispozitie posibilitatea de a oferi clientilor servicii de inalta calitate, la preturi accesibile, cu rezultate vizibile de la primele sedinte. Deschiderea unui centru presupune o investitie minima intr-un sector aflat in continua dezvoltare si crestere, ceea ce constituie clar un avantaj pentru a pune bazele acestei afaceri. Tehnologia de ultima generatie IPL E-light, cu cele mai performante aparate de epilare definitive si fotorejuvenare ne claseaza in topul centrelor ce ofera astfel de servicii.

Epilpulsar Franciza

Franciza noastra specializata in domeniul epilarii definitive si al fotorejuvenarii. 

Tratamentul de epilare definitiva cu IPL E-light poate fi efectuat pe toate tipurile de piele, de la cea mai deschisa pâna la cea mai închisa si de asemenea pe toate tipurile de par, negru sau blond.

Franciza Epilpulsar | Anuar Francize
Franciza Epilpulsar este specializata in domeniul epilarii definitive

Epilpulsar este o franciza romaneasca, adaptata acestei piete, ascultand nevoile clientilor sai si fiind disponibila in orice moment pentru a facilita comunicarea cu francizatii.

Know –how-ul afacerii noastre impreuna cu implicarea dumneavoastra este o reteta de succes, care va va adduce castiguri substantiale cu posibilitatea amortizarii investitiei in 1,7pana la 2 ani fiind o afacere usor de controlat. Franciza se diferentiaza din punct de vedere economic de celalte francize din acest domeniu. Profesionalismul si calitatea serviciilor pe care le ofera franciza diferentiaza franciza noastra impreuna cu specializarea pe un singur segment al cosmeticii ce ne acorda posibilitatea de a fi mult mai atenti la detalii si oferirea serviciilor in conditii de siguranta maxima.

Franciza Epilpulsar include in pretul de 18 500 euro + TVA:

  • dreptul de utilizare a brandului, intrand in sistemul francizei;
  • aparatul de ultima generatie IPL E-light cu care vor fi effectuate toate serviciile noastre, plus consumabilele acestuia;
  • garantia pe un an de zile si asistenta tehnica in 24-48 de ore;
  • know-how-ul afacerii (commercial si tehnic);
  • plan de afaceri si consultant juridica;
  • consultanta pentru intregul demers necesar in deschiderea centrului, in franciza;
  • implicare in identificarea si selectarea de personal;
  • trainingul si instruirea personalului;
  • grafica de publicitate interior/exterior;
 • stoc initial de consumabile;

Franciza Epilpulsar