Franciza Diverta

1 Birou x Utilitati x Parcare 100 mp Spatiu

Brand 100% românesc, lansat în 1999 cu un concept unic de retail. Diverta are în prezent 87 de magazine (opt în București), celelalte găsindu-se în: Alba Iulia. Arad, Câmpina, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Deva, Drobeta Turnu Severin, Oradea, Petroșani, Piatra Neamț, Pitești, Reșița, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara.

Solicita informatii

Diverta, un brand 100% romanesc, cu primul magazin deschis in 1999, ofera clientilor sai cel mai bun si variat mix de carti, papetarie, jucarii, cadouri, colectii fashion pentru adolescenti si gadget-uri. Sub sloganul „Mereu ceva nou”, Diverta aduce cele mai „hot” produse ale momentului in cele 23 de magazine deschise in cele mai importante orase din tara. Viitorii parteneri in franciza vor putea astfel sa dezvolte un business profitabil, adresat intregii familii, conceptul unic aducand zambete copiilor, chef de joaca pasionatilor de gadgets, si foarte multe titluri de carte dintr-o varietate de domenii

Franciza descriere:

  • Localitate: Romania
  • Durata contract: 5 ani
  • Investitie Globala: 25 000 euro-100 000 euro
  • Suprafata medie necesara: 100 mp
  • Numar de locatii: 1
  • Redevente: 4% redevente, 2% taxe(marketing si soft) din CA lunar
  • Tara de origine: Romania

Franciza va comercializa intreaga gama de produse Diverta, va avea notorietatea si know-how-ul brandului dar si avantajele unei afaceri cu puterea de achizitie si selectie permanenta de produse si servicii de la peste 300 de furnizori, peste 50000 de articole, cu game exclusive si preturi de achizitie competitive.

Rețeaua nostra are în prezent 87 de magazine (opt în București), celelalte găsindu-se în: Alba Iulia. Arad, Câmpina, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Deva, Drobeta Turnu Severin, Oradea, Petroșani, Piatra Neamț, Pitești, Reșița, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara.

Descrierea companiei
Așa cum ne-am obișnuit de-a lungul timpului clienții –cu mereu ceva nou – oferim un mix complet de produse: cele mai recente cărți apărute pe piață și besteseller-urile anului, cele mai căutate brand-uri de jucării ca Disney sau Playmobil, precum și jucăriille momentului cum ar fi Kendama sau drone. În plus, oferta de papetărie pentru școală și office este printre cele mai diversificate având peste 9.000 articole; de asemenea nu lipsesc cele mai inedite cadouri pentru întreaga familie, precum și soluții de ambalare a acestora.

Franciza Diverta


Franciza Diverta


Franciza Diverta

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru 

Afla ce francize isi cauta parteneri in Romania. Fii la curent cu tendintele si noutatile din domeniu!

Te-ai înscris cu succes!