https://www.facebook.com/franciza.org.ro/videos/1285527411460910/


Cygnett Hotels este un grup de mandri veterani si pasionati ai industriei hoteliere, care sunt devotati scopului de a contribui la dezvoltarea uniforma a tuturor unitatilor hoteliere reunite sub aceeasi umbrela.

Hotelurile Cygnett isi propun ca ele insele sa fie jucatori cheie in segmetul hoteler de mijloc si de buget din tara, prima alegere pentru oaspetii nostril dragi, asociati si angajati.

Cu adevarat credem si pledam pentru a furniza “gandire suplimentara si idei innovative pentru a face diferenta”. Forta motrice din spatele declaratiilor misiunii noastre trebuie sa fie: “Da, eu asigur”

 • Le cream angajatilor nostri un mediu pozitiv de lucru, cu satisfactii la locul de munca si cu perspective de dezvoltare, in timp ce ne asiguram ca sunt tratati cu demnitate si respect.
 • Sa manageriem un grup de hoteluri pan India, sa asiguram un inalt standard al calitatii serviciilor fata de oaspetii nostri, in vreme ce ne ingrijim de cresterea profitabilitatii prin facilitarea cresterii si dezvoltarii atat a hotelurilor cat si a angajatilor.
 • O echipa condusa de pasiune, cu idei inovatoare, cu o experienta bogata si o expertiza intensiva pentru a intari pozitia de lider a acestui brand international in segmentele hotelier de tip buget si de mijloc.
 • Flexibilitate, receptivitate si adaptabilitate fata de schim- barile constante aparute intr-o piata dinamica, folosindu-ne de principia ce se bazeaza pe increderea ca vom obtine o inalta rata a profitabilitatii pentru asociatii nostri.
 • Asiguram servicii complete, de un inalt nivel profesional, in hoteluri ce au un look standardizat, intr-o maniera artistica.
 • Design modern menit sa satisfaca nevoile tot mai inalte ale oaspetilor nostri, care sunt fie antreprenori, fie calatoresc in scop de placere si distractie, vacante etc.

Franciza Cygnett Hotels & Resorts, o tanara companie specializata in Management Hotelier s-a fondat in 2012 in India.

Prin alianta cu ABF Inc., o reputata companie Americana specializata in domeniu de peste doua decade, Cygnett este gata sa depaseasca granitele Indiei si sa se aventureze in Asia de Sud.

Portfoliul grupului are o gama variata de oferte, care variaza de la cele doua branduri in- ternationale “Jameson Inn & Suites” (avand o clasificare mijlocie) si “Jameson Inn” (cotat la categoria”buget”) si pana la barndul de 5 stele “ Cygnett Plaza”, brandul “ Cygnett Park” (avand clasificare medie), brandul de tip “buget” ” Cygnett Inn” si brandul economic.

Hotelurile au un sarm si o gratie regale, iar personalul este devotat principiilor enuntate anterior la “eu asigur”.

O calda ospitalitate menita sa creeze o experienta exceptionala oaspetilor si sa asigure premizele unei aure de loialitate autentica.

Franciza Cygnett Hotels  adauga valoare serviciilor hoteliere pentru proprietari/dezvoltatori

 • Le oferim o sansa sa colaboreze cu un brand care intruneste standardele hoteliere;
 • Le furnizam solutii complete in domeniul ospitalitatii pentru a imbunatati calitatea serviciilor lor;
 • Expertiza si experienta noastra vor contribui intotdeauna la consolidarea valorii patrimoniale;
 • Sporim in mod consistent standardele serviciilor nostre si excelam in a face asta;
 • Suntem focusati ca acestia sa obtina un profit consistent;
 • Excelam ca specialisti care transforma spatiile hoteliere si cooperam cu proprietari care au viziunea de a fi hoteli- eri, dar nu au si expertiza necesara.

Cygnett Hotels & Resorts

Ne asiguram ca eforturile noastre ce tin de Vanzari si Marketing sunt cele mai potrivite, acordandu-le cea mai mare prioritate si vaghind ca acestea sa reflecta excelenta culturii noastre corporatiste.

Suntem devotati sa asiguram un puternic suport corporatist prin combinarea celor mai inovatoare tehnologii de vanzari si distributie; punem un accent egal pe importanta personala a intalnirilor fata in fata.

Suntem decisi sa realizam un plan detaliat si vital de vanzari, specific, pentru fiecare unitate, care sa aiba actiunea orientata spre maximizarea incasarilor, prin oferirea de solutii complete care sa scurteze timpul de obtinere a unor venituri profitabile, asigurand astfel sprijinul necesar echipei noastre in stabilirea celor mai bune strategii de pret, prin generarea de conturi corpo- ratiste la nivel national si mobilizarea unor relatii care sa conduca la nopti de cazare pentru fiecare proprietate, prin implementarea efectiva a programelor brandului de premiere a oaspetilor, prin eforturi de marketing si printr- un sistem international de rezervari de ultima generatie, prin strategia de tip comert electronic care sa genereze mai multa rentabilitate.

Suntem focusati pe scopul propus, acela de a genera profitabilitate pentru proprietarii nostri si de a da de stire pe piata ca exista un loc potrivit pentru cazare si luat masa. Servicii de Management Hotelier de tip MBIWA Noi nu conducem afacerea din spatele unor biroruri.

Credem, in schimb, .in MBIWA, “Management By Interacting and Walking Around” (management prin interactiune si plimbat primprejur), care ne este la indemana. Aceasta tehnica de afaceri contribuie la intreprinderea unor actiuni ferme atunci cand este cazul. Vom instrui echipa de conducere a partenerilor nostri sa lucreze in mod efectiv si sa implementeze noul model MBIWA.


Cygnett Hotels & Resorts


  Franciza Cygnett Hotels & Resorts