Franciza Comtesse du Barry ofera produse haute de gamme elaborate dupa retete exclusive: foie gras, terine, jambon, branzeturi maturate frantuzesti, caviar, somon afumat, castane si fructe glasate, dulceturi sau praline de ciocolata. La Comtesse du Barry se gasesc bomboanele de ciocolata Maxim’s de Paris sau Michel Cluizel, mirodenii exotice si rafinate de la Terre Exotique. Brandurile de lux cel mai recent intrate pe piata romaneasca prin intermediul magazinelor Comtesse du Barry sunt uleiurile Chateau Estoublon, ceaiurile Kusmi Tea, precum si cel mai titrat porto din lume, Porto Grahams.Pe lângă aceste produse gourmet, clienții găsesc în magazinele Comtesse du Barry idei de cadouri de lux, champagne,  băuturi tari (Calvados, Cognac, Armagnac) și o selecție variata de vinuri din toate regiunile lumii, de la case renumite, precum: Joseph Drouhin, Chapoutier (selecție de vinuri care au avut de cele mai multe ori punctajul maximum – 100 de puncte – în evaluarea lui Robert Parker), La Spinetta, precum si vinuri de Bordeaux, de la castele celebre precum Petrus, Mouton Rothschild, Margaux.

Franciza Comtesse du Barry

Românii pot cumpără produse gastronomice franţuzeşti din 6 magazine Comtesse du Barry deschise de compania Le Manoir pe piaţa locală. Brandul Comtesse du Barry a fost inventat de soţii Joseph şi Gabrielle Dubarry în anul 1908. Primul magazin care vindea exclusiv produse Comtesse du Barry a fost lansat în anul 1975. Comtesse du Barry, cu o istorie de peste 100 de ani, este numele de referinta al gastronomiei fine si in Romania.

Franciza Comtesse du Barry

Nivel investitie – 100.001 – 200.000 EUR

Unitati francizate – 3

Locatii  – Bucuresti, Cluj, Constanta, Timisoara

Training, Validarea Locatiei, asistenta la inaugurare, dezvoltare de produse.

Profilul investitorului –  Franciza Comtesse du Barry

 Abilitati relevante – Persoana interesata de vinuri si gastronomie; antreprenor.

Cu o vechime de peste 100 de ani, Comtesse du Barry este una dintre cele mai iubite marci de gastronomie fina din Franta. Marca este renumita pentru retetele sale inspirate din bucataria traditionala, realizate manual, pe baza de produse proaspete, fara congelare, fara conservanti sau substante chimice, de origine controlata si ecologica. In oferta sa se regasesc atat produse realizate dupa retete din bucataria franceza, cat si inovatii proprii, sau reconstituiri din arta culinara din antichitate, precum cea romana, sau egipteana.


Franciza Comtesse du Barry