Franciza Compania de Consultanta si Audit – Standardizare (ISO) este prezenta la nivel national atat prin reprezentanti comerciali cat si specialisti in implementarea de sisteme de management si consultanta in vederea certificarii de produs – aplicarea marcajului CE. Principala activitate derulata a constat in asistenta companiilor in implementarea Sistemelor Internationale de Management (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 22000, HACCP, ISO 17025, ISO 15189, ISO 27001, ISO/TS 16949, AS 9100, SA 8000) si certificarea de produs – aplicarea marcajului CE.

Franciza Compania de Consultanta si Audit

De ce Compania de Consultanta si Audit?

  • Beneficiem de o raspandire in teritoriu care permite mobilitate si realizare in timp optim a lucrarilor de consultanta.
  • Mentinem permanent contactul cu clientii nostri.
  • Beneficiem de o dotare tehnico-stiintifica corespunzatoare.
  • Unicitatea serviciilor oferite de noi consta in flexibilitatea de care dispunem.
  • Dispunem de personal calificat, cu ani de experienta si cu deschidere spre instruirea permanenta.
  • Invatam din greselile noastre si evitam repetarea lor.

Implementarea Franciza Compania de Consultanta si Audit Imediat dupa semnarea contractului de franciza, directorul de dezvoltare se deplaseaza in locatia avizata de catre noi, se ocupa de implementarea afacerii si de trainingul angajatilor ce vor lucra in afacerea in franciza. In aceeasi perioada, reprezentantul “Specialist de Consultanta si Audit” va inmana francizatului manualul de proceduri al francizorului care explica toate detaliile afacerii si modul de dezvoltare. Compania de Consultanta si Audit va ofera consultanta in vederea Certificarii de Produs – aplicarii Marcajului CE. In conformitate cu directivele UE, pentru orice firma care doreste sa comercializaze produse in UE, marcarea CE este obligatorie. Compania de Consultanta si Audit va acorda sprijin in mentenanta sistemelor implementate, prin supravegheri periodice a:proceselor desfasurate, a modului de desfasurare si a legaturilor dintre ele documentatiei sistemelor identificarii, pastrarii, protectiei, retragerii si arhivarii inregistrarilor efectuarii auditurilor interne coordonarii sistemului de actiuni corective / preventive efectuarii analizelor de management dezvoltarea sistemelor pe masura dezvoltarii companiei/institutiei instruirii personalului cu responsabilitati in calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala, siguranta alimentului, securitatea informatiei etc.

Franciza Compania de Consultanta si Audit – Standardizare (ISO)    Franciza Compania de Consultanta si Audit – Standardizare (ISO)