Coccodrillo, va permite deschiderea magazinului dumneavoastră sub numele unuia dintre cele mai cunoscute branduri de haine pentru copii din centrul și estul Europei. Hainele retelei de franciza sunt realizate atât pentru nou-nascuti, cât si pentru copii și adolescenți de până la 14 ani.

Colecțiile noastre de haine sunt grupate anual pe două sezoane: Primavară/Vară și Toamnă/Iarnă. Îmbrăcămintea noastră este apreciată datorită calității și a esteticii sale. Hainele sunt renumite pentru designul simplu și modern, pentru colorit și precizia finisajelor. Dorador ofera o afacere la cheie, ce permite deschiderea magazinului francizatului sub numele unuia dintre cele mai cunoscute branduri de haine pentru copii din centrul si estul Europei.

Hainel  pot fi purtate pe tot parcursul zilei. Fie ca sunt la scoala, fie ca se distreaza in parc cu prietenii sau merg la o petrecere, fie ca se joaca in pat seara inainte de culcare, gama COCCODRILLO ofera solutii pentru toate situatiile

Franciza|Detalii

  1. Investiția inițială va fi mai mică în comparație cu un magazin în regim de distribuție – nu va trebui să comandați și să achitați produsele (în acest fel, veți economisi timp și bani).
  1. Nu trebuie să achiziționați bunurile (când deschideți un nou magazin, investiția se va face doar în renovarea spațiului, în mobilier, echipamentul tehnic și în programul de gestiune utilizat de francizor).
  1. Vi se pun la dispoziție, spre vânzare, toate colecțiile sezonului actual (minim 1 buc/măsură), oferindu-vă posibilitatea creșterii vânzărilor prin prezentarea unei game mai variate de produse.
  1. Nu trebuie să investiți în proiectul de design interior (se efectuează de către francizor).
  1. Nu trebuie să vă faceți probleme pentru bunurile nevândute. Veți avea posibilitatea ca, la sfârșitul fiecărui sezon, să returnați stocurile rămase.
  1. Nu trebuie să urmăriți tendințele în modă, nu ramâneți cu stocuri.
  1. Nu trebuie să vă faceți probleme pentru oferta curentă de produse din magazine (francizorul controlează vânzarea și, în mod automat, vă trimite cele mai bine vândute articole).
  1. Beneficiați de avantajele mediatizării și a activităților promoționale realizate de francizor pe piața locală și internațională (expoziții, pagină web, etc.).
  1. Vă bucurați de avantajele brandului, a politicii de comercializare și a mărcii înregistrate.
 1. Beneficiați de training gratuit oferit de francizor în domeniul vânzărilor.

Franciza Coccodrillo