Franciza Coccodrillo

1 Birou x Utilitati x Parcare 75 > mp Spatiu

Hainele Coccodrillo sunt renumite pentru designul simplu si modern, pentru colorit si precizia finisajelor.Haine testate si antialergice. Modele senzationale si tentante, forme jucause, croiala lejera, culori sofisticate, accesorii haioase, modele variate, materiale fine, tesaturi de calitate, originalitate.Coccodrillo inseamna calitate, stil si confort. Noi facem viata copilului tau mai placuta.

Solicita informatii

Coccodrillo, va permite deschiderea magazinului dumneavoastră sub numele unuia dintre cele mai cunoscute branduri de haine pentru copii din centrul și estul Europei. Hainele Coccodrillo sunt realizate atât pentru nou-nascuti, cât si pentru copii și adolescenți de până la 14 ani. Colecțiile noastre de haine sunt grupate anual pe două sezoane: Primavară/Vară și Toamnă/Iarnă. Îmbrăcămintea noastră este apreciată datorită calității și a esteticii sale. Hainele sunt renumite pentru designul simplu și modern, pentru colorit și precizia finisajelor.

Franciza|Detalii

  1. Investiția inițială va fi mai mică în comparație cu un magazin în regim de distribuție – nu va trebui să comandați și să achitați produsele (în acest fel, veți economisi timp și bani).
  2. Nu trebuie să achiziționați bunurile (când deschideți un nou magazin, investiția se va face doar în renovarea spațiului, în mobilier, echipamentul tehnic și în programul de gestiune utilizat de francizor).
  3. Vi se pun la dispoziție, spre vânzare, toate colecțiile sezonului actual (minim 1 buc/măsură), oferindu-vă posibilitatea creșterii vânzărilor prin prezentarea unei game mai variate de produse.
  4. Nu trebuie să investiți în proiectul de design interior (se efectuează de către francizor).
  5. Nu trebuie să vă faceți probleme pentru bunurile nevândute. Veți avea posibilitatea ca, la sfârșitul fiecărui sezon, să returnați stocurile rămase.
  6. Nu trebuie să urmăriți tendințele în modă, nu ramâneți cu stocuri.
  7. Nu trebuie să vă faceți probleme pentru oferta curentă de produse din magazine (francizorul controlează vânzarea și, în mod automat, vă trimite cele mai bine vândute articole).
  8. Beneficiați de avantajele mediatizării și a activităților promoționale realizate de francizor pe piața locală și internațională (expoziții, pagină web, etc.).
  9. Vă bucurați de avantajele brandului, a politicii de comercializare și a mărcii înregistrate.
  10. Beneficiați de training gratuit oferit de francizor în domeniul vânzărilor.

Franciza


Franciza Coccodrillo


Franciza Coccodrillo

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru 

Afla ce francize isi cauta parteneri in Romania. Fii la curent cu tendintele si noutatile din domeniu!

Te-ai înscris cu succes!