CENTURY 21  este o companie din Statele Unite care este cel mai mare francizor mondial din domeniul imobiliar, furnizând servicii complete de pregatire profesionala, gestionare, administrare si marketing. Reteaua de franciza CENTURY 21, una din cele mai mari organizatii de imobiliare din lume cu sediul central in Parsippany, New Jersey, SUA.

Sistemul  include circa 7.600 de agentii detinute si administrate independent, cu peste 100.000 de brokeri si agenti imobiliari din intreaga lume, ce activeaza in 70 tari si teritorii.

La inceputul anului 2007, Reteaua imobiliara a intrat pe piata imobiliara din Romania, oferind acesteia oportunitatea de a beneficia de cei aproape 40 de ani de experienta in domeniu. Century 21 Real Estate LLC a atins un remarcabil nivel de popularitate printre clientii din piata imobiliara. Un studiu recent arata ca Sistemul de franciza este lider incontestabil, ramanand cel mai recunoscut nume in imobiliare si, in acelasi timp, organizatia de imobiliare la care clientii se gandesc intai. Sistemul include cea mai mare retea de agentii imobiliare si o acoperire globala mai mare decat orice alt nume din imobiliare, fiind dedicat in a oferi cumparatorilor si vanzatorilor de imobiliare servicii de cea mai inalta calitate

Franciza CENTURY 21

ASISTENTA FRANCIZATILOR

Prin personalul din domeniile asistentei de franciza, consultantei la sediul agentiei, marketing-ului si recunoastere a activitatii depuse.

CENTURY 21 Romania ofera francizatilor, managerilor si agentilor din Sistem servicii la cele mai inalte standarde. Aceasta asigura cunoasterea de catre membrii sistemului a tuturor instrumentelor, programelor si initiativelor ce le au la dispozitie.

CENTURY 21 Romania utilizeaza o multime de mijloace inclusiv tehnologia, telecomunicatiile, Internetul, intalnirile de grup si oportunitatile de pregatire la distanta pentru a comunica aceste beneficii membrilor sai.

ACOPERIRE

Avand mai mult de 8.000 de agentii in mai mult de 50 tari si teritorii din intreaga lume, reteaua este cea mai mare retea de imobiliare din lume, in domeniul rezidential. Unul din principalele obiective este acela de a extinde si dezvolta reteaua locala de agentii ce activeaza in cadrul Sistemului.

Contact Franciza    Franciza