FRANCIZA BURSA ROMANA DE CREANTE

0
1012
FRANCIZA BURSA ROMANA DE CREANTE

Franciza BURSA ROMANA DE CREANTE  este promotorul pietei creantiere unde se tranzactioneaza creantele incredintate de dvs pentru a fi valorificate,  franciza a fost fondata de catre o echipa de profesionisti, avand colaboratori de un inalt nivel profesional.

BURSA ROMANA DE CREANTE lanseaza o noua etapa de extindere a retelei teritoariale nationale, oferind specialistilor din domeniul financiar-bancar si juridic oportunitatea de afirmare ca Manager francizat si Coordonator zonal Master francizat.

Aria preocuparilor noastre raspunde in cel mai inalt grad realitatilor existente pe piata valorificarii, recuperarii si incasarii creantelor si de administrare a debitelor. Oferind totodata posibilitatea exploatarii unui culoar profesional si a unei cariere de succes, venituri personale deosebite, in functie de performanta personala.

FRANCIZA BURSA ROMANA DE CREANTE FRANCIZA

 Conditii de eligibilitate :

  •  minim 5 ani de activitate in domeniul financiar-bancar sau juridic, cu experienta relevanta in problematica debitelor/creantelor ;
  • nivel inalt al abilitatilor de negociere comerciala ;
  • conexiuni, contacte, informatii avizate legate de situatia economico-sociala a zonei ;
  • recomandari profesionale corespunzatoare.

Candidatii declarati admisi, isi vor desfasura activitatea ca forma de organizare societati comerciale, asigurand functionarea intr-un spatiu proprietate sau inchiriat.

Taxa de franciza (redeventa initiala) este platibila in transe, fiind diferentiata astfel :

    • Manager francizat 3000 eur ;
  • Coordonator zonal Master francizat 5000 eur.

RESPONSABILITATI / BENEFICII:

Devenind partener francizat al Bursei Romane de Creante, beneficiati de urmatoarele mari avantaje : desfasurarea intregii activitati sub marca inregistrata BURSA ROMANA DE CREANTE, ‘know-how’, suport logistic, training, promovare, consiliere permanenta, exclusivitate teritoriala si legaturi intre diversi clienti ai Bursei, precum si posibilitatea de a deveni coordonator zonal Master- francizat sau Manager – francizat.

Comisionul aferent viitorului partener francizat, ajunge pana la 70%. Franciza Bursa Romana de Creante lanseaza o noua etapa de extindere a retelei teritoariale nationale, oferind specialistilor (preponderent ?) din domeniul financiar-bancar si juridic oportunitatea de afirmare ca Manager francizat si Coordonator zonal Master francizat.

Franciza BURSA ROMANA DE CREANTE    Franciza BURSA ROMANA DE CREANTE