Franciza Bombastico condiţia colaborării presupune evaluarea zonei şi a locaţiei urmată de acordul reprezentantului nostru, respectiv dotarea magazinului cu lăzi frigorifice pentru depozitarea produselor, masă de lucru, raft pentru decongelare, raft de prezentare a produselor coapte, casă de marcat, cântar electronic achiziţionate de partenerPentru fiecare ansamblu cuptor dospitor asigurat de noi se depune o filă de cec cu valoarea de 5000 lei, reprezentând garanţia returnabilă la încetarea colaborării. Indiferent de modul de colaborare, reprezentanţii Buon Giorno SRL instruiesc gratuit personalul de vânzare pentru utilizarea corectă şi optimă a ansamblului cuptor-dospitor, pentru însuşirea tehnologiei de procesare şi coacere al fiecărui produs respectiv a tehnicilor de vânzare şi a prezentării produselor gata coapte. Pe lângă sortimentul standard, printre cele 150 de produse congelate fiecare îşi poate găsi cel adecvat pretenţiilor sale: predospite, fără drojdie, cu coacere imediată, gata coaptă sau chiar cu dospire tradiţională, ceea ce oferă o calitate şi mai bună produsului finit. Pentru magazinele mai mari pe lângă patiserie şi panificaţie (cornuri, chifle)  se oferă şi pâini de mic gramaj. Fabrica dispune de cele mai înalte sisteme de asigurare a calităţii şi igienei (HACCP, ISO 22000, IFS).

Franciza Bombastico

Franciza Bombastico – Produsele de panificaţie congelate:

    • Produse congelate la bucată
    • Produse congelate predospite la bucată
    • Produse congelate predospite ledig
    • Produse pentru coacere imediată ( din stare congelată)
  • Produse congelate gata coapte

Pe lângă sortimentul standard, printre cele 150 de produse congelate fiecare îşi poate găsi cel adecvat pretenţiilor sale: predospite, fără drojdie, cu coacere imediată, gata coaptă sau chiar cu dospire tradiţională, ceea ce oferă o calitate şi mai bună produsului finit. Pentru magazinele mai mari pe lângă patiserie şi panificaţie (cornuri, chifle)  se oferă şi pâini de mic gramaj. Fabrica dispune de cele mai înalte sisteme de asigurare a calităţii şi igienei (HACCP, ISO 22000, IFS).

Ca răspuns la solicitările primite, reţeaua noastră de franciza a primilor ani s-a îmbogăţit şi cu clienţi din alte domenii de activitate. Astfel, produsele noastre se găsesc nu numai în reţeaua de franciza Bombastico! ci şi în magazine alimentare, cantine, fast food-uri, cofetării, etc.

Franciza Bombastico