Franciza Bella Italia este prima franciza romaneasca pentru un restaurant de fast-food si se intentioneaza transformarea acesteia intr-o poveste de succes.Produsele sunt proaspat preparate la vedere, din ingrediente atent selectate de maestrii bucatari italieni. Atmosfera calda, spectacolul oferit de bucatari, servirea impecabila te vor face sa revii intotdeauna cu placere.

PREZENTARE FRANCIZA Bella Italia

Reteaua de restaurante ” Pizzeria Bella Italia” ofera intregii familii savuroase produse cu specific italian: pizza ce iti lasa gura apa, paste cum poti gasi si la Napoli, delicioase deserturi. Atmosfera calda, spectacolul oferit de bucatari, petrecerile pentru copii”Clubul Veseliei”, te vor face sa revii intotdeauna cu placere. Bella Italia este locul in care poti savura cele mai bune mancaruri italienesti impreuna cu familia sau prietenii, locul in care iti poti serba ziua de nastere sau locul potrivit pentru o intalnire de afaceri. Este prima franciza romaneasca pentru un restaurant de fast-food si vrem sa o transformam intr-o marca de renume. Franciza Pizzeria Bella Italia este un nume in continua crestere, inregistrandu-se tot mai multe cereri pentru intrarea in reteaua de franciza.

Elementele distinctive ale Pizzeriei Bella Italia:

 •  prepararea la vedere a produselor alimentare si pregatirea aluatului pentru pizza intr-un mod ce poate constitui un mic spectacol;
 • atmosfera calda, familiala,
 • statuia in marime naturala a bucatarului care pofteste clientii inauntru;
 • clopotul cu care pizzarii anunta ca o sarja este gata pentru onorarea comenzilor;
 • fotografii ale celebritatilor care au mancat la Bella Italia;
 • uniformele verzi-galbene ale personalului.

Desi vei utiliza marca inregistrata “Pizzeria Bella-Italia” vei pastra independenta administrativa a afacerii tale, riscul de esec redus data fiind experienta bogata acumulata de francizor, folosire unor concepte care si-au demonstrat viabilitatea in practica, in Romania

Instruirea personalului, asistenta manageriala, tehnica si comerciala din partea francizorului

Reducerea cheltuielilor de aprovizionare si publicitate prin centralizarea acestor activitati la nivelul retelei de franciza.

Franciza Bella Italia | serviciile pentru deschidere

 • Cercetarea pietei locale si evaluarea locatiilor potentiale.
 • Facilitarea accesului la finantare
 • Elaborarea planului de amenajare interioara si verificarea principalelor etape ale lucrarilor de constructii.
 • Coordonarea achizitiilor de: materiale folosite pentru amenajare; utilaje bucatarie si cofetarie; mobilier; instalatii de iluminat; sistem informatic POS si de gestiune personalizate; obiecte de arta unicat pentru iluminat si decoratiuni interioare si exterioare; sistem de ventilatie si incalzire.

Franciza Bella Italia | Promovarea lansarii locatiei

 O echipa din partea francizorului formata din manager de proiect, instructor bucatar, instructor ospatar si instructor cofetar va asigura debutul noii Pizzerii  Bella Italia. Pentru cei care doresc să deţină o locaţie Bella Italia în franciză, este bine de ştiut faptul că o afacere de succes presupune pe de-o parte un efort financiar consistent, dar şi mult ajutor din partea proprietarilor. Conceptul Bella Italia Delivery este o afacere potrivită mai ales familiilor şi necesită cea mai mică investiţie, comparativ cu celelalte două concepte pe care Bella Italia le vinde.


Contact Franciza Bella Italia


  Franciza Bella Italia