Equivalenza o marca specializata in parfumuri si arome, cu o filozofie unica despre creatiile de inalta calitate, este compania care a revoluționat industria parfumurilor, surprinzand prin propriul concept de brandsi familiile olfactive.

In doar doi ani, Equivalenza a depașit 600 de magazine in mai multe țari. Acum aveți ocazia de a va alatura modelului de afacere cu cea mai mare rata de creșteresi care va asigura stabilitate darsi caștiguri ridicate cu investiții minime, dar ceea ce estesi mai important, fara taxe inițiale sau redevențe pe vanzari.

FRANCIZA Equivalenza| Foarte important:

Franciza  face parte din grupul de companii Equivalenza Manufactory,este compania care a revolutionat industria parfumurilor, surprinzand prin propriul concept de brand si familiile olfactive care produce parfumurisi aromesi care deține un depozit de distribuție;

Deținem de asemenea mai mult de 600 de magazine in Spania, Portugalia, Andorra, Franța, Italia, Romania, Germania, Austriasi Republica Dominicana. In curand vom deschide magazinesi in țari precum Marea Britanie, Olanda, Angola, Mexic, Perusi Ecuadorsi altele. Equivalenza este o marca specializata in parfumurisi arome, cu o filozofie unica despre creațiile de inalta calitate si prețuri reduse.

Obiectivul nostru principal este reprezentat de satisfacția clienților pe care ne straduim zilnic sa o obținem. Magazinele  dispun de un sistem de clasificare a parfumurilor in funcție de familia olfactivasi consultanța personala pentru a asigura o experiența unica a clientului.

Franciza Equivalenza

Equivalenza este compania care a revoluționat industria parfumurilor, surprinzând prin propriul concept de brand și familiile olfactive. În doar doi ani, franciza depasit 600 de magazine în mai multe tari.

Franciza noastra este un pionier prin marca si conceptul in sine de prețuri scazute, fiind un lider de piața pe segmentul sau. Magazinele noastre sunt organizate in cadrul unui sistem de familii olfactive, interesant pentru shopping-ul inteligentsi noile nevoi ale consumatorilor. Equivalenza este marca experta de parfumuri si arome.

Ne ingrijim intr-un mod unic de elaborarea tuturor produselor noastre, astfel incat calitatea acestora sa fie excelenta. Toate parfumurilesi aromele noastre sunt produse in cadrul laboratoarelor proprii. Franciza ofera o gama larga de produse: peste 150 de parfumuri de dama, barbati sau copii, cosmetice si odorizante ambientale.

PARFUMUL MARCA PROPRIE 

Equivalenza a revoluționat lumea parfumurilor prin conceptul sau de creații proprii de inalta calitatesi prețuri convenabile. Clientul este cel care alege cantitatea de parfum pe care dorește sa o cumpere, cuprinsa intre 30si 100 ml.

Fiecare din magazinele in franciza este proiectat de echipa noastră de implementare, urmând o imagine actuală și modernă. Parfumurile sunt prezentate într- un vas de sticlă impresionant din care sticluțele sunt umplute conform nevoilor clientului. Pe rafturi, cele peste 150 de parfumuri diferite sunt clasificate în funcție de familiile olfactive pentru a facilita vânzarea.

Conceptul  se evidențiaza prin gama larga de parfumuri, cu peste 150 de arome diferitesi produse complementare. Franciza ofera un model de afacere cu investiții foarte mici (23,000 € pentru deschiderea unui magazin)si randament crescut (60% marja profitului). Aceasta, impreuna cu liste de produse foarte bune, fac din magazinul nostru o afacere profitabila.

Tot mai multe persoane decid sa investeasca in franciza noastra, atat ca liber profesioniști, cat si ca activitate de investiții care le ofera un beneficiu mare.

Exista mai multe opțiuni pentru deschiderea unui magazin:

– Magazin stradal sau magazin intr-un centru comercial

– Mall Model intr-un centru comercial


Franciza Equivalenza


    Franciza