Franciza Electronic Doctor  va doriti o piele revigorata, stergerea ridurilor in mod natural, fara actiuni invazive asupra organismului? –Prima franciza  din Romania  medaliata cu aur la Salonul de la Geneva

Principiul de functionare al dispozitivului Electronic Doctor

Fenomenul natural de regenerare exista si poate fi declansat prin mai multe metode. Pana in acest moment s-au folosit tehnicile chirurgicale care au dat rezultate pozitive insa limitate in timp deoarece cantitatea de material introdus era, bineinteles, interpretata ca si corp strain organismului.

In afara de acest dezavantaj trebuie subliniat si traumatismul operator care facea ca pacientul sa nu accepte cu bucurie interventia chirurgicala.

Un alt dezavantaj important al tehnicilor chirurgicale de inoculare de produse regenerative il consta pretul exorbitant, mentinerea pentru un timp relativ scurt a rezultatelor obtinute in urma tratamentului si riscul de alterare al produsului in timpul conditionarii, transportului, inocularii.

Electronic Doctor capabil sa ajute la regenrearea parului, reducerea ridurilor, eliminarea vergeturilor in saloanele cosmetice precum si tratamentul de gingivita si paradontoza in cabinetele dentare.

Prin dispozitivul Electronic Doctor se declanseaza cascada fiziologica de regenerare in sensul proliferarii propriilor celule, prin expunerea tesuturilor la undele emise de aparat. Cresterea celulara accentuata reprezinta izvorul regenerarii deoarece aceste celule secreta colagen nou in cantitati importante si pot repara orice distructie tisulara anterioara.

Franciza Electronic Doctor | avantaje

  • Creste in mod NATURAL numarul de celule din zona supusa tratamentului.
  • Nu este un tratament dureros.
  • Dispozitivul este mobil. Pacientul nu este imobilizat pe durata sedintelor de terapie.
  • In timpul terapiei se pot continua activitatile zilnice.
  • Nu are efecte adverse.
  • Rezultatele obtinute pot fi mentinute pentru perioade lungi.
  • Demonstrat clinic – Certificare la nivel european.
 • Nu exista restrictii de varsta pentru pacienti.

Proliferarea celulara prin camp electromagnetic mecanismul prin care Electronic Doctor Pacientii recomanda tratamentul Electronic Doctor pentru parodontoza. Fara durere – Fara reactii adverse – Fara costuri ridicate

Pe zona in care se doreste declansarea regenerarii se aplica emitatorii electromagnetici Electronic Doctor, procesul de regenerare accelerata incepand inca de la prima sedinta.

Efectul regenerator al undelor electromagnetice folosite de acest dispozitiv electronic asupra diferitelor tipuri de tesuturi a fost probat atat prin teste de laborator cat si clinic, aceasta metoda de tratament fiind folosita in numeroase clinici din Europa, atat in domeniul stomatologic cat si in dermatologie/estetica. Undele emise de dispozitiv sunt de joasa frecventa, nu incalzesc tesuturile si lipsa efectelor adverse a fost demonstrata clinic.

Franciza Electronic Doctor  | Dispozitivul este disponibil si oferit in franciza pentru:

Saloanele de cosmetica,Cabinetele dentare precum si inteprinzatorilor independenti care pot astfel sa deserveasca cabinete dentare si saloane cosmetice, sau sa practice pur si simplu independent aceasta activitate. Nu este necesar sa aveti un medic angajat ! Va oferim tot trainingul necesar. Pachetul de franciza costa 20.000 euro+tva Vi se pun la dispozitie 10 dispozitive cu depanare gratuita tot timpul contractului Redeventa lunara 600 euro tva inclus Incasarile depasesc cheltuielile inca din prima luna. Recuperarea totala a investitiei inca din luna a zecea. Contractul de franciza pentru 5 ani cu posibilitate de reinoire

Franciza Electronic Doctor  Franciza Electronic Doctor