ECOWASH mobile a devenit o franciza internationala castigand multiple premii acordate de catre institutii de profil operand in acest moment peste 100 de unitati mobile care deservesc Australia, Orientul Mijlociu, Europa si USA – pozitionandu-se ca numarul 1 in lume in domeniul spalatoriei auto mobile fara apa.

Franciza ECOWASH mobile

“Cu  franciza noastra puteti sa va  recuperati investitia mul mai repede” declara Richard Evans CEO la Consiliul Francizelor din Australia.

Ecowash mobile a devenit o operatiune internationala de Franciza.

Mai intai s-a pozitionat ca numarul 1 in Australia apoi s-a extins pe plan international avand deja operatiuni in Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite, Bahrain, Franta, Elvetia, Grecia, Cipru si Romania.

Afacerea noastra este detinuta in proportie de 100% de un proprietar australian si este coordonata de o echipa dedicata care intelege nevoile pietei de masini. Fiind membru al Consiliului Francizelor din Australia, spalatoria auto ofera un sistem profesional, bine structurat, pe care francizatii il pot folosi ca baza in construirea propiului business.

Modelul de business ecowash mobile a fost special proiectat sa ofere un serviciu profesional si un potential de business greu de egalat. Un „ecowash” foloseste o gama exclusiva de produse pentru spalare, lustruire, si protejare. Intreg procesul este complet lipsit de apa si nu dauneaza mediului inconjurator ceea ce face ca un ecowash sa poate fi executat oriunde : in parcare, pe strada sau chiar intr-un showroom.

 Franciza

Francizele sunt organizate intr-un business „la cheie” si beneficiaza de cursuri complete pentru toate aspectele operationale ale francizei. Caracteristicile principale ale francizei includ:

  • Un teritoriu exclusiv si o gama de produse exclusiva
  • Un brand puternic
  • Un pachet de start-up complet care include o masina echipata, toata gama de produse si materiale de marketing.
  • Cursuri periodice, marketing si key account management
  • Managementul teritoriului
  • Abilitatea de a-ti extinde afacerea prin adaugare de unitati mobile

Cu ecowash mobile poti sa-ti adaptezi afacerea ca sa se potriveasca cu obiectivele si idealurile tale indiferent ca-ti doresti independenta si stilul de viata pe care ti-l asigura operarea pe o masina ecowash sau iti doresti un venit pasiv pe care ti-l poate asigura o flota de masini ecowash mobile.

Franciza ECOWASH mobile    Franciza