Franciza Crestcom ofera posibilitatea conducerii propriei afaceri si atingerii unui nivel de dezvoltare corespunzator obiectivelor stabilite, este numarul unu in lume in management/sales training conform revistei Entrepreneur.

Crestcom ofera posibilitatea conducerii propriei afaceri si atingerii unui nivel de dezvoltare corespunzator obiectivelor stabilite, bazat pe abilitatile si competentele specifice. Cursurile se adreseaza managerilor, supervizorilor si tuturor persoanelor aflate in pozitie de conducere, raspanditi in companii nationale sau internationale.

Franciza de training pentru management numarul 1 in SUA . Cursurile Crestcom International sunt produsul companiei Compania CrestGroup Ltd. fondata in Denver, Colorado, incepand cu anul 1987. Modulele de curs se adreseaza managerilor, supervizorilor si tuturor persoanelor aflate in pozitie de conducere.

In fiecare luna se transmite pe suport video traininguri in management si vanzari miilor de directori pentru ca acestia sa-si imbunatateasca calitatile de lideri. Master francizatul din Romania demareaza acum procesul de extindere, prin selectia de parteneri francizati ai companiei americane, la nivelul intregului teritoriu al tarii, care sa ofere cursurile Crestcom companiilor locale, in cadrul unei arii de operare prestabilite, in care vor beneficia de exclusivitate. e asemenea, au oportunitatea de a invata si de a primi referinte din reteaua de francizati care au experimentat aceleasi provocari si oportunitati in conducerea afacerii proprii, precum si avantajul utilizarii unui sistem de training si vanzari testat care ii va ajuta sa porneasca afacerea in forta si eficient, au precizat reprezentantii companiei care detine master  franciza.

Clienti / segment de piata

Profilul clientului din segmentul-tinta (varsta, educatie, venituri, comportament de consum, preferinte etc). Modulele de curs se adreseaza managerilor, supervizorilor si tuturor persoanelor aflate in pozitie de conducere.

Sediu / punct de lucru : Motive pentru alegerea sediului/ punctului de lucru (apropiere de piete/clienti, infrastructura, costuri etc). Nu vom detine noi un spatiu, ci vom inchiria Sali de curs prin diverse locatii. Viitorul partener Crestcom trebuie sa fie o persoana dinamica, dedicata acestei afaceri, cu experienta in management/ vanzari/ marketing. Francizatii Crestcom au oportunitatea sa ofere un training de clasa internationala.

    • Numar de angajati necesari.
  • Costuri de personal.

Pentru inceput, vor fi necesari doi traineri, intrarea in reteaua Crestcom se va face printr-un training initial oferit potentialilor parteneri francizati care se va desfasura in SUA . Training-ul se va face in baza unui depozit de 2.500 USD,

Investitia financiara totala necesara pe un anumit teritoriu este de aproximativ 45.000 USD.


Franciza Crestcom

    Franciza Crestcom