Coldwell Banker detine mai mult de 4.000 de birouri in lume, aproximativ 127.000 asociati de vanzari in 45 de tari, cu un volum de vanzari de 353 miliarde de dolari.

Considerata in prezent franciza numarul 1 in lume in domeniul imobiliarelor de catre Franchise Times (2005). Incepand cu infiintarea primului sediu in 1906 si pana in prezent, organizatia s-a dezvoltat de la o simpla companie la o retea globala de organizatii de servicii imobiliare.

Franciza Coldwell Banker

Oportunitati franciza 

Coldwell Banker va ofera oportunitatea de a deveni o agentie imobiliara profesionista si de a va administra afacerea cu ajutorul si experienta uneia din agentiile imobiliare cele mai mari din lume. Astfel, veti avea libertatea de a va dezvolta afacerea, cu flexibilitate si cu oportunitati aproape nelimitate. Oferim cursuri de perfectionare pentru toate nivelurile, care permit agentilor nostri sa beneficieze de marketing si promovare locala si internationala.

Avantaje ale calitatii de francizat

Cu franciza Coldwell Banker, aveti posibilitatea de a va lansa in afaceri alaturi de numele unei marci puternice si de a beneficia de o expertiza in afaceri imobiliare de peste 100 de ani.

Ca lider mondial al agentiilor imobiliare, veti beneficia de o marca renumita si de experienta noastra si training profesionist. Veti avea acces la schema de referinta a retelei si veti beneficia de programe de marketing si publicitate; suport continuu in toate aspectele afacerii dumneavoastra, incluzand intalniri si seminarii pentru franchiser, intruniri si adunari de vanzari.

In incercarea permanenta de a impune standarde inalte, ne-am concentrat intotdeauna pe asigurarea asociatilor nostri de vanzari cu cel mai puternic sprijin si cele mai performante instrumente in afaceri.

Asociatii nostri de vanzari au acces la crearea unei marci prestigioase si la materiale de marketing, tehnologie performanta de piata.Experimentati diferenta alaturandu-va retelei si profitand de un sistem perfect proiectat, inclusiv materiale educationale si de marketing.

Afacerea noastra

Succesul retelei de franciza este construit pe integritate, onestitate si profesionalism si de aceea am cautat intodeauna sa ne afiliem doar cu cei mai buni si mai hotarati asociati de vanzari.

Afiliatii retelei provin dintr-un mediu vast si variat, dar exista anumite trasaturi cheie pe care le consideram fundamentale. Ambitia, dorinta si integritatea, combinate cu abilitati excelente de comunicare si relationare va vor indrepta spre calea cea buna. De asemenea, va trebui sa respectati sistemele, sa aveti disponibilitatea de a invata abilitati noi, dar si dedicarea pentru a furniza servicii excelente clientilor.

Demarare

    • Auto-motivare
    • Capacitatea de a incepe si de a administra o afacere
    • Organizare si urmarire
  • Abilitati de administrare in timp optim

Franciza Coldwell Banker


     Franciza