Burrito Bowl Mexican Grill

1 Birou 1 Utilitati x Parcare >10 mp Spatiu

Burrito Bowl Mexican Grill - Design & Concept Un cadru autentic Mexican, care va imbie cu ambianta, sunetele si mirosurile unei experinte culinare unice si interesante.

Solicita informatii

Burrito Bowl Mexican Grill

La inceputul anilor ’90, conceptul Burrito Bowl a fost inaugurat dupa ce Ronnie Chalhoub, antreprenor si Chef, s-a intors dintr-o vacanta de familie din Peninsula Yucatan din Mexic. El s-a indragostit de bogatele arome locale ale mancarurilor din Mexic si s-a decis ca vrea sa aduca aceasta interesanta experienta culinara acasa.

Ronnie a pus in practica regulile si retetele autentice pe care chef-ii mexicani l-au invatat. Ingredientele proaspate, de calitate superioara sunt si azi preparate in fata clientilor. Principiile care au stat la baza fondarii Burrito Bowl functioneaza si azi, iar noi vom continua sa  aducem cea mai buna mancare si o experienta gustativa deosebita in orice colt de lume vom fi prezenti.

 

Burrito Bowl Mexican Grill – Design & Concept

Un cadru autentic Mexican, care va imbie cu ambianta, sunetele si mirosurile unei experinte culinare unice si interesante. Motto-ul nostru este: Delicios, Proaspat…Pe foc!

 

Burrito Bowl  Analize financiare si estimari

Costuri estimate

Taxa de franciza:

-10.000 de dolari unitatea de tip Chiosc

-20.000 de dolari unitatea de tip Restaurant.

Echipamente si mobilier:

-40.000 de dolari pentru varianta Chiosc

-95.000 de dolari varianta Restaurat.

Semnalistica:

-3.000 de dolari pentru varianta Chiosc;

-8.000 de dolari pentru variant Restaurant.

Inventar initial:

-8.000 de dolari pentru Chiosc;

-17.000 de dolari pentru Restaurant.

Capital de lucru:

-6.000 de dolari pentru Chiosc;

-10.000 de dolari pentru Restaurant.

Materiale promotionale Marea Deschidere:

-4.000 de dolari varianta Chiosc;

-8.000 de dolari varianta Restaurant.

Total Cheltuieli estimate (inclusiv chirii, amenajare etc):

-89.000 dolari varianta Chiosc;

-194.000 dolari varianta Restaurant.

burrito

 

Burrito Bowl estimari costuri si vanzari

Costuri fixe si variabile pentru o chirie de 4500 de dolari lunar

1.Pentru vanzari de 750 de dolari/zi:

Costurile zilnice: 495 de dolari

Repartizate astfel:

chirie 150 dolari;

costuri cu materiile prime 187.5 dolari;

costuri cu munca 12%,cca. 90 dolari;

utilitati/asigurari 3%, 22.5 dolari;

taxe administrative 2%, 15 dolari;

redevente 4%, 30 de dolari.

Total profit estimat: 285 de dolari/zi, respectiv 8550 de dolari/luna.

2.Pentru vanzari de 1000 de dolari zilnic

Costurile zilnice: 560 de dolari

Repartizate astfel:

chirie 150 dolari;

costuri cu materiile prime 22%, 220 dolari;

costuri cu munca cca. 10%, 100 dolari;

utilitati/asigurari 3%, 30 dolari;

taxe administrative 2%, 20 dolari;

redevente 4%, 40 de dolari.

Total profit estimat: 440 de dolari/zi, respectiv 14.400 de dolari/luna.

3.Pentru vanzari de 1500 de dolari zilnic

Costurile zilnice: 705 dolari

Repartizate astfel:

chirie 150 dolari;

costuri cu materiile prime 20%, 300 dolari;

costuri cu munca cca. 8%, 120 dolari;

utilitati/asigurari 3%, 45 dolari;

taxe administrative 2%, 60 dolari;

redevente 4%, 40 de dolari.

Total profit estimat: 800 de dolari/zi, respectiv 25.650 de dolari/luna.

Burrito Bowl Mexican Grill

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru 

Afla ce francize isi cauta parteneri in Romania. Fii la curent cu tendintele si noutatile din domeniu!

Te-ai înscris cu succes!